Dagboka onsdag 19. juni 2013

Kollektivet rakna på Toten i går, vi savnet en solid ledertype. Nå har vi fått ham. Nicolai Høgh har signert. Esbjergs vragede kaptajn Nicolai Høgh var rørt, da tilskuerne hylede ham varmt efter 11 sæsoner – i næste uge flyver han direkte ind i fremtiden EkstraBladet Nye Panzer? Han fyller snart 30, er 190 cm … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 19. juni 2013»

Kollektivet rakna på Toten i går, vi savnet en solid ledertype. Nå har vi fått ham. Nicolai Høgh har signert.

Esbjergs vragede kaptajn Nicolai Høgh var rørt, da tilskuerne hylede ham varmt efter 11 sæsoner – i næste uge flyver han direkte ind i fremtiden

EkstraBladet

Nye Panzer?
Han fyller snart 30, er 190 cm høy, har en matchvekt på 82 kg, er solid bygd og regnes som en kontant forsvarsspiller med velfungerende venstrebein samt evne og vilje til å styre lagkamerater og ta ledelsesansvar.

På noen måter kan det se ut som om vi har fått en ny Panzer, vi gleder oss til å høre smellet fra taklinger igjen. Velkommen til klubben, Nicolai!

facebook logo Nicolai Høgh Fanside


Les også: Høgh klar for Vålerenga (vif-fotball.no)
Les også: – En rutinert ledertype (Reka om Nicolai Høgh)


Totenfuβball
Raufoss hang ikke sammen i det hele tatt i første omgang og var ikke stort bedre i andre, men da svikta Vålerenga totalt. Planløshet og manglende innsatsvilje ble satt i system og det var en enkel sak for et rotete Raufoss-lag å innhente forspranget Vålerenga hadde før pause. Sluttresultat 2-2.

Dette var liksom kampen der gutta våre skulle spille på seg sjøltillit. Det endte opp med en solid porsjon mistillit. Om kamplysten holder seg på samme nivå som mot Raufoss, levner vi ikke laget store sjanser i bånnoppgjøret mot stakkars Molde lørdag.

Aaron Samuel som skåra to kjappe før det var gått fem minutter og utrettelige Ivan Näsberg får begge mer enn godkjent. Vi skal heller ikke feie under en stol at det var mange gode tilløp i angrepsspillet i førsteomgang, men de positive glimtene drukner fullstendig i slappe feilpasninger og overdrevne forsøk på å få fotball til å fremstå som en individuell idrettsgren.

Takk til dittOslo.no som sender rekrutt- og treningskamper, vi tror jo at vi aldri kan få for mye Vålerenga. Men med dødsfotballen som ble servert i går, begynner vi å tvile.

Les også: – En solid prestasjon (vif-fotball.no)

Vålerenga i dagene som kommer
Vålerenga mangla fart og kollektivet rakna på Toten, mens Fellah skrudde opp farta og kjører kollektivt i by’n.

Legg igjen en kommentar