Dagboka fredag 7. juni 2013

Espen Knutsen, tidligere talsmann for Klanen, har blitt taletrengt igjen og lager show på Vertshuset. Ellers er det litt landslagsgreier her og der med spillere som er og har vært i Vålerenga og en cupkamp som er flyttet. Slik får vi fotballferien til å gå. Knutsen-show på Vertshuset i kveld Som kjent har Klanen et … Fortsett å lese «Dagboka fredag 7. juni 2013»

Espen Knutsen, tidligere talsmann for Klanen, har blitt taletrengt igjen og lager show på Vertshuset. Ellers er det litt landslagsgreier her og der med spillere som er og har vært i Vålerenga og en cupkamp som er flyttet. Slik får vi fotballferien til å gå.

Knutsen-show på Vertshuset i kveld

Som kjent har Klanen et par talsmenn. Han ene er stuttvokst med sviktende hårvekst. Før har vi også hatt talsmenn, også da var trenden stuttvokst med sviktende hårvekst. Mannen den gang var Espen Knutsen og som mangeårig fotfølger av Vålerenga har han bygd opp et arsenal av røverhistorier, både fra innsiden og utsiden.

I kveld øser han av sin visdom på Vålerenga Vertshus. Første runde starter så tidlig som 15:00. Deretter tar han en pause under ølkranene før han igjen tråkker til 19:30. Med seg har Espen et sinnsykt multimediashow, fengende tittel: «Vålerenga- veien, sannheten og livet» for ikke å glemme Calmeyer. Dermed er det bare å skylde på overtidsarbeid i dag, smyge deg til Vertshuset og få subjektiv analyser av NFF, Apeberget, Klanen, ny stadion, supporterkultur, juletrær, ultras, casuals, dialog og VIF.

Forresten, hvorfor kalles Vålerenga Vertshus for snøhuset?

Landslag

I dag skal voksenlandslaget spille kamp mot Albania mens barnelandslaget rører rundt i midtøsten hvor EM arrangeres. En av profilene på barnelandslaget er Hareet Singh, dere husker sikkert han som nekta å signere kontrakt så Vålerenga kunne få noen spenn igjen for å oppfyllt hans drøm om å leke fotballspiller store deler av dagen. Han var i følge VG så sur for å bli vraket til kampen mot Israel at han umiddelbart isolerte seg fra resten av laget:

Jeg var utrolig skuffet. Jeg brukte søndagen og mandagen på å virkelig være skuffet, og holdt meg for meg selv.

Her har vi virkelig å gjøre med en storsjarmør. Nå som Riise har lagt opp fra landslaget har vi i hvert fall erstatteren klar.

Landslaget for voksne spiller mot Albania i kveld. Her finner vi Christian Grindheim, Vålerengas nygifte midtbanespiller. Liten sannehet så må modifiseres her, lånekontrakten hans går vel strengt tatt ut i sommer. I et snev av godsinn forventer Dagboka allikevel at dette lånet blir permanent. Derfor er vi glade når landslaget spiller i kveld.

Vi finner også Kjetil Wæhler på blokka. Han bør vi huske godt og vi ønsker ham en riktig god kamp.

Kampflytting

Rekdal syntes det blei feil å spille cupkamp mot Sogndal når flere av våre spillere er ute og representerer sine respektive landslag. Derfor søkte klubben om utsettelse og i et sjeldent klarsyn har NFF faktisk godkjent søknaden. Vi kjenner litt på pustebesvær, men antar det er sant.

Det nye kamptidspunktet er ikke fastsatt, men det opplyser vi sikkert om når den tid kommer.

Blått Åråsen

Aksjonen er i gang og trøyer ligger for salg.

skjorte
Om du ikke kan vise bilder på din mobile enhet forteller vi gladelig at trøya er übertøff og selges i Sjappa fra og med i dag. Masse størrelser å velge i, men kun en farge. Blått. Også koster den bare 50 spenn. Omtrent det samme som en røvertur på T-banen med andre ord.

Lurer du på hva denne «Blått Åråsen» er får du lese litt her.
Ha en riktig god helg.

En kommentar til «Dagboka fredag 7. juni 2013»

Legg igjen en kommentar