Dagboka tirsdag 4. juni 2013

Det er forferdelig lite Vålerenga-relevans i dag. Enten må du følge et lag i yngres avdeling for å se hvordan etterveksten gror, eller du kan trøste deg med å ha sex med deg selv. Neste kamp for A-laget er altså Sogndal hjemme i fjerde runde i NM. Gonzales og Calvo er ikke med i den … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 4. juni 2013»

Det er forferdelig lite Vålerenga-relevans i dag. Enten må du følge et lag i yngres avdeling for å se hvordan etterveksten gror, eller du kan trøste deg med å ha sex med deg selv.

Neste kamp for A-laget er altså Sogndal hjemme i fjerde runde i NM. Gonzales og Calvo er ikke med i den kampen på grunn av oppdrag for Costa Ricas landslag. Det er umulig å føle seg sikker på at vi vinner over Sogndal på hjemmebane, i det hele tatt er det umulig å føle seg sikker på noe når det gjelder Vålerenga, og det samme kan delvis sies om norsk fotball.

Norge U 21

Men ingen fotballpause er så ille at den ikke kan brukes til noe. Norges kremlandslag, de som gir oss håp for fremtiden, skal spille minst tre viktige kamper i Israel. Vi har omtrent hørt om disse kampene siden Moses gikk på vannet, og endelig skal norske talenter boltre seg og bade med Europas største talenter.

Vi synes dette er viktig, og vi gleder oss til kampen i morgen kveld mot Israel, og enda mer til kampene mot England og Italia. Men vi synes også det er moro å gå 15 år tilbake i tid og se på det lagbildet av 1998-gjengen i Bucuresti som Aftenposten trykte for noen dager siden.

Norge U 23 i 1998

Der er det flere med Vålerenga-relevans: Rune Hagen, Knut Henry Haraldsen og Hai Ngoc Tran. Ha ha. Og hvorfor nevnes det? Jo, fordi selv om du gjør det skarpt i ung, voksen alder, er det slettes ingen garanti for at den greina du sitter på vokser inn i Nirvana. Ikke misforstå, flinke fotballspillere alle tre, fine typer (ja, i alle fall to av de), men de løftet ikke akkurat det norske A-landslaget på 2000-tallet.

Bare for å dvele litt og for å vise hvor stort bronse i 1998 var: Vi slo Nederland 2-0 i bronsefinalen etter to mål av Steffen Iversen. Nederland stilte med Roy Makaay og Ruud van Nistelrooy på topp. Say no more.

Blinde-Ernst skal gifte seg

Vi leser på Groruddalen.no at Ernst skal gifte seg med sin Marte. Datoen er ikke bestemt. Dagboka vil generelt gratulere enhver som skal gifte seg og frivillig begir seg inn i hva som for mange oppleves som et komplett mareritt, men håper samtidig at akkurat Ernst får sine fineste seksuelle opplevelser i ekteskapet.

Og lurer du på hvorfor dette nevnes i dagboka, har du definitivt lest for få VPN-kampreferater a la “selv Blinde-Ernst så at det var korrekt”, “det vare bare Blinde-Ernst som ikke så…” og “alle på tribunen, med unntak av Blinde-Ernst…”

Vålerenga i dag

Det er interkretskamp mellom Langhus og Vålerenga Gutter 16 på Langhus kunstgressbane i kveld kl 1845. Dagboka innrømmer at vi ikke skal dit. Dagboka skal i stedet kose seg med en lekker sak på 51 kilo. Ja, hun har blitt tyngre.

Legg igjen en kommentar