Dagboka mandag 3. juni 2013

Sommeren er her og det er snart Sogndal også. Elles måtte andrelagsgutta notere sesongens første tap etter å ha radet opp syv trepoengere. Ghayas for Norge Vi starter rett og slett mandagsdagboka med å gratulere Ghayas Zahid med uttaket til EM-kvaliken mot Tyskland, Nederland og Kypros i juni! Vi fikk i alle fall hjemmekamp Nitriste … Fortsett å lese «Dagboka mandag 3. juni 2013»

Sommeren er her og det er snart Sogndal også. Elles måtte andrelagsgutta notere sesongens første tap etter å ha radet opp syv trepoengere.

Ghayas for Norge

Vi starter rett og slett mandagsdagboka med å gratulere Ghayas Zahid med uttaket til EM-kvaliken mot Tyskland, Nederland og Kypros i juni!

Vi fikk i alle fall hjemmekamp

Nitriste Sogndal er neste mostander i cupen. Fjerde runde spilles på Ullevaal 19. juni og rasket fra saftbygda kunne juble over at de kan legge årets ferietur til hovedstaden. Sogndal er en helt grei motstander sportslig sett, så får vi heller håpe at lsk snubler seg videre en runde til, slik at det blir vi som får kasta dem på huet og ræva ut av cupen. Det er kamper som straffedramaet på Åråsen vi gikk seirende ut av sist Reka var i klubben man drømmer om, det er stemning, hat og glede. Sogndal er bare grått og søvndyssende.

Hoder må rulle!

Andrelaget tapte søndag 3-0 borte mot Førde og dagboka regner med at det får konsekvenser for støtteapparatet. Kanskje ikke, men litt overaskende var tapet etter 7 strake seire. Asker topper nå avdelingen med 8 seire før våre gutter på plassen bak.

Halve Costa Rica

Like glade er vi ikke over at Diego Calvo og Giancarlo Gonzales er tatt ut i landslagstroppen til Costa Rica. Naturligvis ønsker vi gutta alt vel for hjemlandet også, men da den siste kampen av tre går 18 juni betyr det at både Calvo og Gonzales mister kampen. Gonzales ville uansett ikke kunne spilt, grunnet en kamps karantene etter sitt røde kort mot Asker, men Calvos skuddfot og lekne finter vil altså ikke kunne benyttes mot Sogndal. Costa Ricas tre motstandere er for øvrig Honduras, Panama og Mexico.

Begge gutta rekker ihvertfall kampen mot Molde lørdag 22. juni.

Vålerenga i kveld

Slapp av nå, det er lenge til neste kamp!

Damene spiller vanskelig bortekamp mot Stabæk lørdag 8. juni og nå i EM-pausen har du ingen grunn for å holde deg hjemme!

Legg igjen en kommentar