Dagboka torsdag 30. mai 2013

Endelig fikk vi et liv etter tredje runde, og fanzinene har heller ikke daua! Vålerenga banka Asker Vel, strengt tatt var det ikke det som skjedde, men resultatet er viktigere for et LITT ustabilt Vålerenga-lag enn stilen. Calvo hadde et perlemål og vi håper dette betyr at siktet til vår nye ving nå er ferdig … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 30. mai 2013»

Endelig fikk vi et liv etter tredje runde, og fanzinene har heller ikke daua!

Vålerenga banka Asker
Vel, strengt tatt var det ikke det som skjedde, men resultatet er viktigere for et LITT ustabilt Vålerenga-lag enn stilen. Calvo hadde et perlemål og vi håper dette betyr at siktet til vår nye ving nå er ferdig justert også til kamper i Tippeligaen. Kanskje vil Børvens mål også gjøre han noe tryggere og gi selvtillit så han presterer det han faktisk er ganske god til, slik vi så under vinterens treningskamper. Men Torgeir, selv om det virker litt vanskelig nå er det fortsatt litt for tidlig å si til NRK at vi ikke kan ta gull i serien. La oss tro litt mer på våre evner.

Mens NRK kjører på de nesten karikerte og blide cupeventyrreportasjene forteller Dagbladet oss at dagens tifo fra Klanen handler om billettprisene. Vel, ikke helt, kjære Dagbladet.
Desto mer moro for oss enkle sjeler. VPN spanderer en varm tanke til første Dagblad-journalist som knekker den hemmelige koden til EngaTifo der.

Vålerenga er videre i cupen, og det er det mange andre som ikke er. Vi smiler over Aalesunds tap, vi humrer over Hønefoss sin exit, vi gliser av Vikings evige problemer med Bryne og vi gapskratter over Branncupbomben i Bergen. De ble slått ut av et lag der supporterne har sanger som «det er fordi vi elsker alt det brune». Snakkes, jævla bønder! (Jepp, vi er cocky når vi endelig kan)

Fanzinene lever!
VPN har mottatt en særdeles viktig pressemelding:

Sentrale skikkelser i Vålerenga sitt supportermiljø tar opp arven =Enga.
Ære Været kommer i 1 utgave. 100 ex og pris 50 spenn. Mye spenn for en blekke? Tja men alt overskudd går til EngaTifo. Neste gang heter man noe annet og alt går til noe annet. Feks Vålerenga United.

Ære Været har en mailadresse arevaret100@gmail.com . Bruk den hvis du er gammal skribent, lyst å donere ett eller annet?.

Viktig å ta vare på fanziner,da kan man kødde og ikke minst kjøre en del på sjølironi. Virker som det er en del mangler i dagens supportersamfunn!. Vi har allerede alliert oss med nye John Chr Elden, nemlig advokat Ulrik Motzfeldt.

Hilsen
Redaksjonen

Fanziner er en essensiell del av supporterkultur. Det er ikke bare internett som gjelder. Skal du virkelig ta pulsen på den ærligste og dypeste del av Vålerengas supportersjel, kjøper du blekka. Og støtter mer enn «bare» den kulturen,

Apropos kultur
everton logoerDagbladet er mer på sporet når de forteller om de stakkars Everton-supporterne som har fått sin klubblogo voldtatt uten å bli spurt om de tillater fri tilgang til deres brunøye. Klubben har nemlig endra en klassik klubblogo til et bilde av en pølsebod som det står Everton under.

Konfrontert med kritikken sier klubbens ledelse at de ikke får gjort noe med det iår, men at supporterne skal høres til neste år…

Kjære Vålerenga, vi vet at deres markedsfolk og direktører prøver å være kreative med nye ting i vår klubb også. Den superpinlige Rimibowlen var det foreløpige lavmålet. Men finner dere på noe som ligner på det Everton gjorde erklærer dere krig mot alt og alle som elsker Vålerenga.

Se på dette som en vennlig formaning så dere tenker dere godt om neste gang en finfin ide dukker opp på brainstormingsmøtet. Tenk da: er dette virkelig så lurt?

Vålerenga i dag
Ferie. 100 kroner for en ståplass. Et Vålerengalag som fortsatt har ting å jobbe med, men som bygger seg sakte litt bedre. Håper vi. Kom igjen, Enga!

Legg igjen en kommentar