Den veien høna sparka

Pissa på i pissregnet. Vi trodde vi var i en annen divisjon enn Hønefoss og det kommer vi til å være om det fortsetter på denne måten Vålerenga – Hønefoss 1-2 (0-1) Tippeligaen 8. runde – Ullevaal Stadion 8. mai 2013 – 8.136 solgte billetter Forpostfektninger de første fem eller til nød første femten minuttene … Fortsett å lese «Den veien høna sparka»

Pissa på i pissregnet. Vi trodde vi var i en annen divisjon enn Hønefoss og det kommer vi til å være om det fortsetter på denne måten

Vålerenga – Hønefoss 1-2 (0-1)
Tippeligaen 8. runde – Ullevaal Stadion 8. mai 2013 – 8.136 solgte billetter

Forpostfektninger de første fem eller til nød første femten minuttene av fotballkamper, er vi vant til, men her fikk vi nesten en hel omgang der lagene følte hverandre på tennene, noe som i seg selv var temmelig absurd med tanke på hvor tannløse begge partene var.

Etter hvert reiv Vålerenga til seg et initiativ, ikke minst takket være Daniel på venstreflanken, men belønninga var en såkalt ufortjent baklengs etter forferdelig mange uheldige forsøk på å klarere noe ufarlig som hønseflokken surra med rett før pause mens publikum lurte på om de skulle sovne og den bakre fireren til Vålerenga gjorde det.

På samme måte som vi innerst inne ikke så for oss annet enn seier før avspark, var vi dønn sikre på at ting ville ordne seg i regnskyllene etter pause. Det varte og rakk, Vålerenga forsøkte og forsøkte, men det gikk nesten en halv omgang før Gonzales satte pannebrasken på hjørnesparket fra Lecjaks og klinka inn utlikninga. Saken var biff. Dette går veien!

Det gikk ikke veien, men det gikk troll i ord. I forhåndsomtalen antydet VPNs klarsynte at Vålerenga-reject Aleksander Solli ville senke Vålerenga-skuta som hevn for lite spilletid i kongeblått. Og det gjorde han. Rot og tøys i feltet to minutter før slutt der Solli banka inn et tilfeldig innlegg fra høyrisikospiller Riski. Og dett var dett.

Vålerenga tapte ikke fordi Hønefoss var gode. Hønefoss vant ikke fordi Vålerenga var dårligere enn de pleier. Dommer’n var ikke spesielt god han heller, for ikke å snakke om hvor dårlig tilskuertallet var. Det er lov å ha dårlige dager, bare synd at det ikke blir poeng av det, dem var det det dårligste laget som dro med seg hjem til hønsehuset sitt.

Børven-børsen
1 misbrukt sjanse
15 mål synes fjernt

Spillerbørs Vålerenga 4-3-3

Kongshavn – 5
Marcel – 5
Muri – 3
Larsen – 4
Lecjaks – 6 BB
Grindheim – 4
Gonzales – 5
Hæstad – 6
Fellah – 4
Børven – 4
DFH – 5
Innbyttere:
46’ Mos (for Fellah) – 5
60’ Solli (for Marcel) – 5
60’ Samuel (for Børven)– 5

Kampfakta

Mål:
0-1 Mikkel Vendelbo 44’
1-1 Giancarlo Gonzales 63’
1-2 Aleksander Solli 88’

Ingen gule kort og ingen dommertrio verdt å nevne

Vålerengas lag: Se spillerbørs
Hønefoss stilte dessverre med Vendelbo og Solli

 Kampbilder (se fler bilder her)

 

Legg igjen en kommentar