Dagboka mandag 8. april 2013

Man kan velge å kose med misnøye, dvele med alt livet byr på av motgang og rett og slett gå på en liten mandagssmell etter den helgen vi har hatt! Det ble tap mot Odd Ballklubb og det ble hjemmetap for Stavanger Oilers. Dagboka prøver å få litt glede tilbake i livet ditt! Fjerde finale … Fortsett å lese «Dagboka mandag 8. april 2013»

Man kan velge å kose med misnøye, dvele med alt livet byr på av motgang og rett og slett gå på en liten mandagssmell etter den helgen vi har hatt! Det ble tap mot Odd Ballklubb og det ble hjemmetap for Stavanger Oilers. Dagboka prøver å få litt glede tilbake i livet ditt!

Fjerde finale i ishockey

Vålerenga skal til Stavanger og gjenreise æren etter det småslappe tapet mot Stavanger på lørdag. Vi forventer at iskrigerne våre er tilbake og at to blad Donati sørger for å fylle opp poengprotokollen slik de pleier. Vi trenger en seier for å vinne tilbake hjemmebanefordelen og med tap er Stavanger bare en seier unna bøtta, dit skal vi ikke!

Diego Calvo var mest positiv av de nye

I en grå kamp der Vålerenga aldri klarte å feste et dødsgrep på Odd viste Diego Calvo frem at han kan bli et svært hyggelig bekjentskap i tiden fremover. Det er sterkt å gå rett ut på banen i Tippeligaen og være med fra første spark på ballen. Like heldig var ikke den andre nykommeren vår, Jan Lecjaks, og da er det jo greit å tenke over at det er sjelden spillere fra andre ligaer går rett inn og herjer i Tippeligaen. Vi krysser fingra for at Jan og Diego begge får noen fine sesonger i kongeblått!

Du spiller i Vålerenga, du skal elske å bli hatet!

Jan Gunnar Solli, hva er det vi leser, hva er det du utsetter oss for? Jeg veit mange var likegyldige til deg i RBK og Brann, den tiden er over, Jan Gunnar. At motstandernes supportere hundser, erter og plager deg er av de større anerkjennelser du kan få. Tenk om de bare ga faen og peip på Kongshavn i stedet? Hadde du ikke følt deg liten og glemt? Nei, bruk heller twitter og facebook til å piske opp stemninga og hatet enn å være så opptatt av å være likt. Vi hater alle – Alle hater oss! Sånn er det og sånn må det være!

Damene herja med Sarpsborg 08

I siste treningskamp før alvoret begynner borte mot Trondheims Ørn, ble Sarpsborg 08 flere nummer for små for damene våre. Kuleramma slutta på 6-2 i lørdagens avslutningstrening med motstander. Vi krysser fingra for at jentene tar med seg godfølelsen til Trondheim og feier gølvet med trønderne.

Appsolutt VPN..

VPN gir deg en android app helt gratis og uten reklame. Den er enkel og frem til nå er tilbakemeldingene at den virker, VPN.NO appen som ligger på Google Play. Last den ned å få med deg dagbøker, klubbens sider, Klanens sider og webradio, i det hele tatt alt du trenger for å være oppdatert på alt! 

Vålerenga i dag

Tråkke på Oilers, enten er du der, eller så får du med deg kampen på TV og Klanens webradio. 

Legg igjen en kommentar