Dagboka tirsdag 9. april 2013

Det er litt tungt å være Vålerenga-patriot om dagen. Vi kunne dvelt ved det faktum, var det ikke for at alle tarotkort og klarsynte vi har observert, sier at torsdag blir det seier på isen og lørdag seier på det som er av gress på Ullevaal. Mange måter å spå på Denne dagboka har nemlig … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 9. april 2013»

Det er litt tungt å være Vålerenga-patriot om dagen. Vi kunne dvelt ved det faktum, var det ikke for at alle tarotkort og klarsynte vi har observert, sier at torsdag blir det seier på isen og lørdag seier på det som er av gress på Ullevaal.

Mange måter å spå på

Denne dagboka har nemlig lest på nettet at det er mer mellom himmel og jord enn det vi kan se, og noen ganger kan det være godt å få hjelp. Er man i en situasjon hvor man lurer på hva slags vei man skal ta, kan det være fint å snakke med noen som ser mer og kan fortelle mer.

Det finnes mange måter å spå på, og alle som utfører slikt arbeid gjør det på sin egen måte med sin egen vri, skriver klarsynte-spådamer-spåkoner-spåtjenester.no. Noe fasitsvar på hvordan man spår, finnes ikke, så derfor vil erfaringen og evnene til hver enkelt klarsynt avgjøre hvor lange og hvor mange svar man får. Alle som spår bruker egne metoder og teknikker. Noen bruker tarotkort, reading, spå i hender, mens andre igjen kan gå direkte til skaperkraften og spørre om råd.

VPNs klarsynte

Noen ganger får man lange utdypende svar, andre ganger får man korte svar. Begge deler kan være like hjelpsomme, det spørs bare hva man legge i svarene man får. Sykt kloke ord.

VPNs egen dagbok har derfor spådd litt i kaffegruten denne morgenen, og vi fikk svar. Kaffegruten er helt klar og tydelig på at hockeygutta faktisk klarer å gro baller til neste hockeyfinale, og de vinner lekende lett. Samtidig blir det seier på Ullevaal mot Strømsgodet. Så jævlig enkelt.

VPN-appen

VPN-appen for Android er blitt lastet ned nesten 300 ganger på telefon og leserbrett. Det er slettes ingen dårlig lanseringsdag.

Appen er enkel, men gir deg kjapp oversikt og tilgang til de sidene du må innom for å ha full oversikt over Vålerengas univers.

Har du en tablet/telefon som kjører Windows 8 kan du også bruke appen, men da krever det at du må laste ned et gratisprogram som f. eks Bluestacks eller en annen emulator, men det har du sikkert gjort allerede for å kjøre favorittappene dine i Windows 8.

Flaskekasting

Da den fjerde finalekampen mellom Oilers og Vålerenga sto og vippet med en 2-1-ledelse til hjemmelaget ble en flaskekasting skjebnesvanger for gjestene, skriver TV 2.

To VIF-spillere måtte sette seg i utvisningsboksen mot slutten av den andre perioden, én av dem for å ha kastet drikkeflasken sin på banen, og akkurat i det utvisningsperioden var over sørget Christian Dahl Andersen for det viktige 3-1-målet til Oilers.

– Vi presset på, og så var det en av spillerne som var så smart at han kastet en flaske på isen. Så fikk Stavanger power play og scoret med en gang vi fikk ut en mann på isen da vi ble presset tilbake. Vi kunne hatt 2–1 før tredje periode, da kunne det sett annerledes ut, sa Espen Knutsen til TV 2.

Vålerenga i dag

Det er 73 år siden Blücher ble senket og 800 tyskere omkom, en aksjon som forsinket det tyske angrepet slik at konge og regjering kunne flykte. Selv flykter vi til vannhull for å se Champions League i kveld, og husk: Det er aldri for sent å vinne en hockeyfinale.

En kommentar til «Dagboka tirsdag 9. april 2013»

Legg igjen en kommentar