Enga på sopp

Vi kan ikke vinne alltid, men hvorfor ikke? Ikke rart publikum er motstander av den moderne fotballen når den ser ut som den gjorde i Skien. Hvordan kampen artet seg på TV kan du lese her   Odd – Vålerenga 2-0 (2-0) Tippeligaen runde 3 – Skagerak Arena 5.april 2013 – 5.044 solgte billetter Jeg … Fortsett å lese «Enga på sopp»

Vi kan ikke vinne alltid, men hvorfor ikke? Ikke rart publikum er motstander av den moderne fotballen når den ser ut som den gjorde i Skien. Hvordan kampen artet seg på TV kan du lese her

 
Odd – Vålerenga 2-0 (2-0)
Tippeligaen runde 3 – Skagerak Arena 5.april 2013 – 5.044 solgte billetter

Jeg fikk besøk av dama etter jobb i dag. En mørk, lekker, liten sak på femti kilo som ikke er vond å be om hva det skulle være. Jeg slapp henne av hjemme, hentet sushi hos den lokale sushikongen og da jeg kom hjem lå hun allerede naken i badekaret. Jeg tok en rask titt på klokka og skjønte at jeg hadde dårlig tid. Så jeg tok med meg sushien og dama på soverommet og håpet vi skulle bli ferdige før kampen startet. Vel, for å gjøre en lang historie veldig kort: Vi rakk ikke kampen, og vi hadde ikke en gang fått med oss ekstraomgangene dersom de hadde blitt spilt i Skien.

Samtidig er jeg skrudd sammen som en relativt pliktoppfyllende mann. Jeg hadde lovet gutta i VPN å bidra med referat fra kampen, og i et stjålent øyeblikk da dama var på toalettet, fikk jeg heldigvis satt Get-boksen i opptak av andre omgang. Men da vi var ferdig med ekstraomgangene i bingen, og innen jeg var klar til å se kampen i opptak, hadde moderne teknologi for lengst gjort meg oppmerksom på resultatet. Og de meldingene som ramlet inn fikk meg ikke til å ville se kampen i opptak. Allikevel sitter jeg her og føler meg som en vinner. Forstå det den som kan.

 

Spillerbørs med kommentarer

Diego Calvo var Vålerengas minst dårlige
Diego Calvo var Vålerengas minst dårlige

Gudmund Kongshavn – 5
Jan Gunnar Solli – 4
André Muri – 5
Giancarlo Gonzalez – 4
Jan Lecjaks – 3
Christian Grindheim – 4
Fegor Ogude – 4
Ghayas Zahid – 5
Calvo – 6 BB
Torgeir Børven – 4
Aaron Samuel – 5

Innbyttere:
Joachim Thomassen fra 46.min – 5
Chuma Anene fra 50.min – 5
Mos Abdellaue fra 76.min – for kort tid, var han på banen?

 

Odd vinner fullt fortjent etter to altfor lette scoringer i første omgang der Vålerengas forsvar igjen ikke har kontroll i eget felt og på en kontring der vi rett og slett driter oss ut. Solli og Lecsjak virket på papiret som en god ide og noe som skulle være sterkere enn Larsen og Thomassen, men Solli var svak, mens tsjekker’n fikk en katastrofal debut.

I andre omgang har vi ballen mest, men evner ikke å skape noe særlig i løpet av omgangen. Odd er bånnsolide i sitt forsvarsspill, mens vi ikke evner å låse opp noe som helst. Ei heller virker det som om våre spillere klarer å finne noe som helst rom, hadde vi noe bevegelse i det hele tatt?

Rekdal har helt klart noe å tenke på nå, hvordan skal vi slutte med å slippe inn mål så lett, og hvordan skal vi få til mer direkte spill som resulterer i flere målsjansef mot et lag som kontrollerer i forsvar?

Calvo fikk en brukbar debut, viste vilje og var banens minst dårlige for Vålerenga.

Kampfakta

Mål: 1-0 Odd-Frode Johnsen 13′  –   2-0 Oh dammit Güven 20′
Gule kort: Jan Lecjaks 41′, Odd Jonassen 45′, Jan Gunnar Solli 60′, Diego Calvo 84′
Hoveddommer: Tommy Skjerven, Kaupanger

Vålerengas lag 4-2-1-3: Gudmund Taksdal Kongshavn – Jan Gunnar Solli, André Muri, Giancarlo González, Jan Lecjaks (Joachim Thomassen fra 46′) – Fegor Ogude (Mostafa Abdellaoue fra 77′), Christian Grindheim (kaptein) – Ghayas Zahid – Diego Calvo, Torgeir Børven, Aaron Samuel (Chuma Anene fra 51′)

Odds ballklubb: Odd Landgren, Odd Grenland, Odd Dammitt, Lange-Odd, Odd Jone, Odd Rane, Oda, Odd Frode, Oddasat, Odd Atal, Odd sen.

Se flere bilder fra kampen, Skien og tribuna her.

2 kommentarer til «Enga på sopp»

Legg igjen en kommentar