Hovi: – Større selvtillit i år

Tom Henning Hovi tror Vålerenga vil spille med større selvtillit i år, men medaljer vil han ikke love. VPN sendte epost med spørsmål til 41-åringen som spilte for oss fra 1998 til og med 2006. Venstrebacken, som var kaptein fra år 2000, og som kunne ha blitt solgt til Charlton i 1995, hvis det ikke … Fortsett å lese «Hovi: – Større selvtillit i år»

Tom Henning Hovi tror Vålerenga vil spille med større selvtillit i år, men medaljer vil han ikke love.

VPN sendte epost med spørsmål til 41-åringen som spilte for oss fra 1998 til og med 2006. Venstrebacken, som var kaptein fra år 2000, og som kunne ha blitt solgt til Charlton i 1995, hvis det ikke hadde vært for at Hamkam ville ha mer enn 750.000 kroner for han, i stedet solgte de han til Skeid for 250.000 kroner. Vi kan antagelig takke griske hedmarkinger for at han fikk 178 eliteseriekamper for Vålerenga.

Hva tror du om laget i år?

– Jeg er sikker på at laget vil opptre med større selvtillit, glede og trøkk enn før. Tror at prestasjonene vil variere veldig, men tipper at vi blir topp 5 til slutt. Da har det vist seg før at det er lite som skiller på hvilken plassering 1-5 det blir til slutt. Jeg syntes det var mye oppløftende i Bergen selv om det ble tap. Med en Børven-scoring tidlig så hadde ikke Brann tatt alle poengene.

Hva ser ut til å fungere i år, og hva må det jobbes mer med?

– Det er litt tidlig å si ennå. Jeg synes ballinnehavet i laget fungerer, så må man variere mer på hvor mye som skal gå på tvers/bakover og fremover. Marginer er små i fotballen, så da må personlig feil/ enkle baklengs mål må holdes på det minimale.

Hva gleder deg, hva bekymrer deg, og hva tenker du om Tippeligaen som sådan?

– Jeg gleder meg over den nye given i klubben generelt, tenker da på spillere, administrasjon, støtteapparat osv. Jeg har ingen bekymringer i fotball, de får vi ta om ting som er mer alvorlig en fotball… (her har Hovi lagt inn et smiletegn som VPN ikke bruker – av prinsipp). Men jeg er betenkt over publikumsoppslutningen både på stadion, og ikke minst over tv tallene/avtalene. Det er mine tanker så langt, skriver Hovi i eposten.

VPN kan bare takke og bukke, og det er ikke vanskelig å si seg enig med Kong Henning Hovi.

Legg igjen en kommentar