Dagboka fredag 22. mars 2013

I kveld spiller Vålerenga sin fjerde kamp mot Sparta i Sarpsborg. Den rekker du! Hockey er for øvrig en idrett der Nils Johan Semb er favoritt til å ta over presidentvervet. Og om du var på Bohemen i går fikk du høre ting som tar pusten fra en supportersjel. Det er fredag før påske, den … Fortsett å lese «Dagboka fredag 22. mars 2013»

I kveld spiller Vålerenga sin fjerde kamp mot Sparta i Sarpsborg. Den rekker du! Hockey er for øvrig en idrett der Nils Johan Semb er favoritt til å ta over presidentvervet. Og om du var på Bohemen i går fikk du høre ting som tar pusten fra en supportersjel. Det er fredag før påske, den egentlige langfredagen, og du får dagbok i solskinnet. 

Kampen om bøtta

Så langt har sluttspillet gått relativt greit for hockey-gutta. I semifinalespillet har de riktignok måtte tåle et tap mot Sparta, på den annen side har Sparta måtte tåle to tap og uryddig tannstilling. I kveld reiser våre krigere den dølle veien til Sarpsborg for sitt fjerde oppgjør. Kampen starter først 19:00, noe som skulle gi alle rikelig med tid til å ta turen mot Sverige. Om ting allikevel skulle havarere kan du antagelig stole på at Klanens Webradio sender live fra forestillinga, om ikke gutta har blåst hele reisekassa på champagne og dekning av damenes finale i Stavanger.

Vi forventer ikke all verden av Sparta denne gangen heller. Stort sett kan vi ikke forvente annet enn at Spartas keeper, Jonatan Bjorö, vil bruke spaken til å slå Steffen Thoresen på baksiden av leggene og et hjemmelag som stort sett sipper på dommeren.

Vålerengas Jens Karlsson, svensk som han er, er intervjuet av www.vif-hockey.no før kampen. Ta en titt.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=nKwdH2qsjmo]

 

Semb på vei til norsk hockey

Som kjent synes Nils Johan Semb tippeligaklubbene er sutrete når de mener seriestart tidlig i mars ødelegger fotballens anseelse. Samme Semb antyder at sesongen kan, og må, starte enda tidligere neste år dersom Norge kvalifiserer seg til VM. Etter denne uttalelsen har Semb blitt tipsa om at det finnes en idrett som oppfyller sjefen for toppfotballsjefens kriterier til når på året idrett skal utøves. Den heter ishockey. Ishockey foregår på vinteren, den er avhengig av islagt underlag og den har færre tilskuere enn fotballen.  Det eneste som forvirrer Semb skal være valg av fottøy, han ønsker seg skruknotter. Dersom kravet om skruknotter fremfor skøyter kan aksepteres vil Semb stille til valg som president for forbundet.

Alternativet er et ledende verv i curlingforbundet, der bruker de ikke skøyter og har enda færre tilskuere.

Hvor ble det av Iraks «komiske Ali»?

Da USA raste inn i Bagdad med tungt militært utstyr ble propagandaminister Ali verdenskjent da han benektet amerikansk nærvær mens vi kunne se USAs stridsvogner dundre gjennom gatene bak Ali. Mange har undret seg på hvor Ali tok veien etter Saddams fall. VPN kan nå avsløre at mannen har fått sentral stilling i fotballforbundet.

VG har konkludert med at serieåpningen er den dårligst sette siden 2000. Til dette sier administrerende direktør i Norsk toppfotball, Niels Røine. følgende:

– Kan trygt si vi fortsatt har en fantastisk posisjon i det norske folk

Ikke prøv å nekt en gang, Røine er klin lik komiske-Ali.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=yfAeMtcURg0]

 

Rekdal var på Bohemen

Kjetil Rekdal har knapt fått varmet opp sjefsstolen sin på Valle, men har allerede rukket å møte supporterne formelt tre ganger. Forrige fredag utenfor Brakka og to ganger på Bohemen. Den andre seansen på Bohemen foregikk i går kveld. Det som ble meldt derfra var fantastisk, dessverre er det referatforbud så VPN har ikke lov å bringe noe videre.

 

Nettmøte med Daniel

dittOslo.no har bestemt seg for å være den sjefeste formidleren av Vålerenganytt. Om man ser bort fra fotballklubbens eggende sider, hockeyklubbens forførende sider, Klanens produserende sider, Sotahjørnets nerdesider, Grydis sine bildesider og selvsagt VPN.

I dag inviterer dittOslo til nettmøte med Daniel Fredheim Holm. Selv om seansen foregår fra 13:00 kan du allerede nå sende inn spørsmål.

 

Vålerenga i dag

– Hockeykamp i Sarpsborg. Kom deg av gårde eller finn en pub med klar Vålerengaprofil og se den der.
– Landskamp på Ullevaal. Burn baby, burn!
– Hjelp Bohemen og Vålerenga vertshus med å tømme ølkranene før påsken kommer for alvor
– Grindheim, lykke til!

Legg igjen en kommentar