Dagboka onsdag 20. mars 2013

I dag sendes det nye stykket Vålerenga-historie som ble spilt inn i går. I går kveld skrev dittOslo et stykke Vålerenga-historie på Bohemen, og i dag klokka 10.30 kan du forhåpentligvis se tidenes første talkshow med Vålerenga-supportere her i dagboka. Dessverre har ikke dagbokskrivere alltid nok teknisk innsikt til at vi skal garantere at det … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 20. mars 2013»

I dag sendes det nye stykket Vålerenga-historie som ble spilt inn i går.

I går kveld skrev dittOslo et stykke Vålerenga-historie på Bohemen, og i dag klokka 10.30 kan du forhåpentligvis se tidenes første talkshow med Vålerenga-supportere her i dagboka. Dessverre har ikke dagbokskrivere alltid nok teknisk innsikt til at vi skal garantere at det funker, så om det ikke fungerer her, er det bare å gå rett til kilden, dittOslo.no

Les også: Bohemen Live er i gang (klanen.no)

dittOslo har skrevet et lite stykke Vålerengahistorie i kveld. Ved å spille inn tidenes første talkshow med supportere som lever og ånder for klubben har de tatt et kvantesprang i forhold til å bli en lokalavis som faktisk skriver om Vålerenga. Det er fett, og vi elsker det!

sitat klanen.no

Bohemen Live

Programmet ser du her fra klokka 1030

Rekdal Live
I morgen fortsetter liveshowet på Bohemen med rekeaften klokka 18. Alle klansmedlemmer er velkommen. Send inn spørsmål du ønsker Reka skal svare på til MortenN i Klanen, nydal@klanen.no

Les også: Supportertreff: Kjetil Rekdal til Bohemen på torsdag (klanen.no)

Verheijen
Eddy Verheijen går av med alderspensjon i morgen, i allfall fyller han 67 år. Han var den nest mest kjente hollandske onsdagsløperen på slutten av sekstitallet, bare slått av Rudi Liebrechts, men ellers var han ingen gave til skøytesporten bortsett fra at han knulla fram en sønn som ble døpt Carl som var førstemann under 13 minutter på tier’n for åtte år siden og som også ble verdensmester på samme distanse året før.

Hva dette har med fotball og Vålerenga å gjøre er det vel bare VPN-redaksjonen som skjønner. Men de fleste har vel fått med seg at en hollandsk suksesstrener, Verheijen, har slaktet norske treningsmetoder, ikke minst Vålerengas. Mannen med navnebrødre som ikke har gjort annet enn å løpe runde etter runde (der kom poenget) gjør det klinkende klart at sånn gjør man ikke om man vil til topps i fotballverdenen. All kondisjons-og styrketrening skal utføres med ball, men spillerne Verheijen utfører den med har stort sett vært spillere som allerede er i toppklassen. Så derfor pisker Reka fortsatt elevene sine noen runder rundt banen så de få grunnlaget til å komme inn på skolen til Verheijen. Ole Gunnar Solskjær, derimot, fokuserer mest på trening med ball.

Les også: Hollandsk suksesstrener fyrer løs mot norske trenere (vg-nett)

Vålerenga i dag
Tredje semifinale i hockeysluttspillet på Jordal Amfi klokka 19 mellom Vålerenga og Sparta. Det står 1-1 i kamper.

Legg igjen en kommentar