Dagboka mandag 18. mars 2013

Seriestarten er over og det er vanskelig å være sprudlende fornøyd, men selv etter å ha tapt tre poeng i Bergen er ikke dagboka altfor depressiv. Kampen mot Brann Reka overrasket nok mange med å starte med Gudmund i mål, men unggutten var ikke å laste for Branns tre skåringer. Det første målet til Brann … Fortsett å lese «Dagboka mandag 18. mars 2013»

Seriestarten er over og det er vanskelig å være sprudlende fornøyd, men selv etter å ha tapt tre poeng i Bergen er ikke dagboka altfor depressiv.

Kampen mot Brann
Reka overrasket nok mange med å starte med Gudmund i mål, men unggutten var ikke å laste for Branns tre skåringer. Det første målet til Brann var jo et reinspikka lykketreff. Vi starter egentlig kampen greit og frem til Brann skårer er vi det førende laget, Brann er heldige, for Børven bommer på noen sjanser i første omgang som vi har sett han har rulla i mål nesten hver gang i hele vinter. Selv om vi taper så er det faktisk en del å glede seg over, Daniel har fortsatt hele verden i sin hånd og skaper mye trøbbel for vertene. Chuma og Mos virker som om de har et stykke igjen, mens resten av gutta strengt tatt virka å være på merket. Litt skuffa ble dagboka over at vi ikke satte inn Bojan, men Zahid klarte seg mer enn godkjent da han kom inn. Endelig må vi berømme Rekdal for at han prøver å gjøre noe og han foretar alle byttene våre med nesten 30 minutter igjen. Kampreferat finner du overalt i media og også her på VPN.

Røkla
Det er ingen krise at vi taper tre poeng i Bergen. Molde gikk på en smell i Stavanger og det er nok flere lag som vil slite i Bergen også. Joda, Rosenborg og Strømsgodset vinner, men hvor imponerende er det egentlig å slå to dumpekandidater i første kampen. Dagboka så alle rundens kamper, bortsett fra Sogndal mot Tromsø og Start mot Hønefoss. Skal vi dømme etter det som ble vist er vi faktisk på merket i forhold til nivå. Det kunne vært atskillig verre, de som rusla hjem fra Åråsen jublende over ett poeng mot Sarpsborg våkner nok med en dårligere følelse enn vi gjorde etter tap i Bergen. De som imponerte i helgen var vel strengt tatt Aalesund, Viking og naturligvis Brann som slo en meget sterk medaljekandidat på hjemmebane..

Landslagsspiller er klar for Enga

Diego Calvo
Vålerenga har signert kantspilleren Diego Calvo (21) fra Costa Rica på en kontrakt ut 2016-sesongen.

Diego Calvo er som tidligere varslet klar for Vålerenga, han er fra Costa Rica og er etter å ha tilhørt U21 landslaget der, nå også blitt tatt ut i a-landslagstroppen. Vi får en 21-årig høyrebeint kant som er rask og teknisk leken, veldig lik slik Supermusa var i sin tid, bortsett fra at Calvo som sagt er rask og teknisk leken.Calvo spiller normalt på venstrevingen, men siden han er høyrebeint, så skal det ikke være noe problem å benytte han på høyrekanten heller, der Vålerenga nok per i dag har større behov for forsterkninger.

Vi ønsker Calvo velkommen, gratulerer klubben med en god signering, kontrakten varer ut 2016, og advarer samtidig norske backer. Dette kan bli morsomt!

Hockey
Vålerenga kom under mot Sparta, men sendte svenske rånerne hjem med 6-4 tap etter full tid. Moro må det uansett ha vært å ha leda mot Enga. Stjernen kunne jo også nyte noen korte øyeblikk. Sluttspillet fortsetter i dag og det kan være din sjanse til å skaffe deg flesk, sprit og røyk før påske. Kampen går i Sarpsborg kl. 19.00. Du rekker åfaktisk å få ut litt trøkk på gode Gamle Hönan Agda også, hvis du reiser rett etter jobb. Vi ønsker deg god tur og våre iskrigere lykke til.

Vålerenga i dag
Sjekke Calvo på youtube i arbeidstiden, mens fritiden blir brukt i Sparta Amfi. «Warriors come out and play!»

2 kommentarer til «Dagboka mandag 18. mars 2013»

  1. Mos og Anene var elendige, mens resten virka å være på merket? Dessverre er jeg uenig, Muri viste seg å ikke være i nærheten av det man bør forvente av en «øvre halvdel-midtstopper». han har vært elendig siden hodeskaden mot lsk. Semb Berge er kanskje dyr, men viste at han kan hamle opp med rbk

Legg igjen en kommentar