Dagboka torsdag 28. februar 2013

Inn og ut. Spillere, bloggere, pyromaner, svenske bøfler, VPN og hockeysluttspill. Heldigvis handler Dagboka om de viktige tingene i livet. Utenlandsk og Mathisen Det vi snakker om hver dag er spillere. Og slik blir det nok fremover. Per skrivende stund vet vi ikke hvem den nye «utenlandske» er ennå, men det burde vel være noen … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 28. februar 2013»

Inn og ut. Spillere, bloggere, pyromaner, svenske bøfler, VPN og hockeysluttspill. Heldigvis handler Dagboka om de viktige tingene i livet.

Utenlandsk og Mathisen
Det vi snakker om hver dag er spillere. Og slik blir det nok fremover. Per skrivende stund vet vi ikke hvem den nye «utenlandske» er ennå, men det burde vel være noen som trives forrest eller bakerst. Eller på siden. Men sannsynligvis ikke på midten. Så lar vi den ligge, selv om vi skulle ønske vi kunne spekulere enda mer.

Mer håndfast er det at vår gamle venn Alexander Mathisen trener med Vålerenga. Og da tenker jo mange at han også blir signa etter det som nå heter «Solli-modellen». (som handler om DJ-er, ikke fotballtrenere).

– Dette er ikke et prøvespill eller med tanke på at vi skal signere Alexander nå, dette er kun trening for at han skal kunne holde seg i gang og at vi skal ha litt flere folk på trening, sier I til klubbens sider.

Alex er en fin fyr som jobba hardt sist han var her, men løfter han nivået, og trenger vi en på hans posisjon? Tja. Personlig setter jeg 2,50 og en bugg på at han ikke signes, men får en fin karriere uansett.

Ogude
På veien ut virker det som Ogude er. Skriver som Yoda vi gjør. Rart er det siden Ogude god var. Men kanskje ikke så rart når Ogude kan i unåde ha falt da han på tur var. Mer sannsynlig det er at vi for mange midtbanespillere har og kontrakt på slutten har?

«Hemmelige spilleren»
Nettavisen er nok keen på litt blest om den hemmelige bloggende spillern, (en rakkarrøkare av et orginalt navn de har funnet på). Og det virker som om klubben er villig til å bidra siden de har en artikkel om spillerne våre som tror det er Muri.

En ting er at artikkelen virker litt som et rop om å «se på meg værsåsnill», uansett om det er et kult eller dust konsept. En annen ting er at vi ikke helt tror Muri er typen som hverken utleverer det som skjer, (vi snakker om mr.Solid), ei heller slår han oss som typen med vill hakking på et tastatur slik som du og vi gjør. Vi har jo ikke noe liv, det har jo han.

Frekke svenske bøfler
LSKs trener Haglund sier følgende til LSKs sider:

De hadde mer tyngde og erfaring på banen enn hva vi hadde.

Dagboka innrømmer motstrebende at det var en subtil måte å si at Vålerengas spillere har blitt feite på vintern. VPN går med dette sporenstreks på jakt etter testresultatene fra egentreningen til gutta. Husker dere i fjor når kun en (1) mann var i bedre form etter vinterpausen enn før? Og vi vet fortsatt ikke hvem helten var.

Men hvis dette betyr at Vålerenga gruser bøfla 4-0 i serien igjen bør klubben straks starte med sumodiett for spillerne. Grete Roede, ta deg en bolle.

I mellomtiden sletter vi loggen på nettleseren så ingen ser at vi faktisk leste en artikkel på bøffelsidene. Flaut er det.

Forøvrig kan vi melde at…

  • NFF har klinka til og vil forby pyro på norske tribuner, melder pornositen Budstikka. NSA er forståelig forbanna, tror det handler om den lille matchen Vålerenga hadde mot LSK ifjor, mens NFF ikke vil kommentere noe spes. Med andre ord: nok en dag i det gode samarbeidet mellom norsk fotball og norsk tribune.
  • VPN hadde sitt årsmøte i helga. Med ti mann på Klanskontoret, en sixpack eller to og generelt sterk fremtidsoptimisme ble grunnlaget lagt for fortsatt drift i 2013 også. Da har vi holdt på siden 1996. Omregnet i marsvinår er det det samme som et lysår eller to. Som dere skjønner er redaktøren vår fortsatt astrofysiker, I kid you not.
  • Kraften er sterk i deg, det kjenner vi på måten du berører skjermen og musa vår.

Vålerenga snart
Sluttspillet i hockeyn starter på lørdag. Kjenn din besøkelsestid eller sitt hjemme med din kølle som alle andre lørdager. Eller har du et liv?

Legg igjen en kommentar