Dagboka fredag 1. mars 2013

Mars har kommet og med seg bringer den seriestart i fotball og sluttspill i ishockey. For en måned, hva er det å ikke like? Grådige sunnmøringer, selvsagt. På den annen side har vi ny spiller hos damene, nye spillere på vei inn til herrene og splitter ny dagbok.  Er du sunnmøring så er du sunnmøring … Fortsett å lese «Dagboka fredag 1. mars 2013»

Mars har kommet og med seg bringer den seriestart i fotball og sluttspill i ishockey. For en måned, hva er det å ikke like? Grådige sunnmøringer, selvsagt. På den annen side har vi ny spiller hos damene, nye spillere på vei inn til herrene og splitter ny dagbok

Er du sunnmøring så er du sunnmøring

Så langt denne oppkjøring har man kunne følge Vålerengas kamper gratis. På et vis. Selv når rakafantene Lillestrøm var vertskap ble det funnet løsninger for formidling av levende bilde slik at folk kunne følge kampen med det halvt øye til tross for at ingen var velkomne til hallen. I følge Vålerengas fjonge nettsider koster det 76 svenske penger for å bivåne treninga i kveld.

Selv om svenskekrona knapt er verdt metallet den er prega på er det ikke mye å si om dette. Fy faen får holde.

Vålerenga valgte seg Stjernen

I morgen starter sluttspillet på Jordal.  Tradisjonen tro fikk seriemesterne, Vålerenga, velge motstand først. Valget stod mellom Storhamar og Stjernen. Jan Tore Kjær spurte hele internett om hvilken motstander de ønsket seg. Svaret var unisont, Storhamar. Derfor valgte Vålerenga Stjernen.

Til hockeyens hjemmesider sier Kjær følgende om valget:

Stjernen er et godt valg for oss, og gir oss kamper vi forhåpentligvis kan dominere. Det var jo heller ingen av de andre som valgte Storhamar, og for oss handler det om å unngå tette kamper.

Strengt tatt er valget mellom disse to lagene som å velge mellom Skittles og jelly beans. Mye av det samme. Begge lagene har Vålerenga hatt greit tak på denne sesongen, mot Stjernen noterer vi oss for fire seire og ett tap. Ene oppgjøret vant Vålerenga sågar 7-0.

Som kjent spilles sluttspillet best gjennom sju kamper. Dermed blir det fire kamper mot Stjernen, to hjemme og to borte. Allerede i morgen, lørdag, er første kamp. Den starter 16:00 og du kjøper din billett her.

– Vålerenga virker best

Vålerengas vakre damer har shoppa litt. Egentlig har de shoppa forferdelig lite til damer å være, men nå har en av disse fått litt spalteplass hos Ringerikes blad. Det er Julie Simonsen Solberg som reiste til Oslo for å studere litt fysikk og kjemi ved siden av å bli en feiende dyktig fotballspiller. Om å flytte til Oslo melder Julie følgende:

– Det var litt rart å flytte hjemme fra og spesielt tøft det første halvåret siden jeg måtte gjøre mye selv. Jeg må lage egen mat og vaske klærne mine, men nå som jeg har blitt vant til det, går det helt fint.

Dagboka synes det er fint at damene blir vant med å lage mat og vaske klær, men hva med fotballen?

– Først og fremst har jeg som mål å få mer spilletid og bli bedre i fotball. Da får jeg kanskje goder som å komme på landslaget om noen år, det er drømmen.

Det var jenta si! Koneemne kan du bli senere.

Ryktebørsen

Siden ingen vil fortelle VPN noe om kommende spillere, de tror åpenbart av vi publiserer det helt ukritisk, har vi spekulert og samla rykter selv. Det gir antagelig verre resultat enn om noen bare ville ta oss med på kontraktforhandlinger.

John Carew er sikkert høyaktuell etter at han feila den medisinske testen i Inter. Han vil nok klare den med glans på Valle.
– Daniel Braaten er er alltid aktuell. Han er Oslos svar på Morten Gamst Pedersen.
Christian Bolaños surrer stort sett rundt på høyrekanten i København hvor han stort sett nøyer seg med å spille halve kamper. Ingen grunn til å linke ham til Vålerenga med andre ord.
– Alanzinho For øyeblikket er han i Tyrkia. Der får han sikkert ikke lønn og med hans rykte gjør det ham nok muggen.
– Rob Friend Alle trenger en venn iblant?

Du tenker du har bedre forslag en oss? Kom med dem, vi skjems ikke for å publisere synsing!

Vålerenga i dag

Ikke bare i dag, men lørdag og! For en helg. Det er altså treningskamp mot Ålesund i kveld også er det ordentlig kamp mot Stjernen i morgen. For tider og detaljer ber vi deg om å lese dagboka en gang til.

8 kommentarer til «Dagboka fredag 1. mars 2013»

  1. Ryktene tilsier Robin van Persie våknet opp idag med et brennende ønske om å gjøre veldedighet, og vil gjøre det gjennom å spille gratis for Vålerenga. Hans gode landslagskompis Klaas Jan Huntelaar skal visstnok slå følge nordover. For det finnes vel ingen større gave enn å spille for Vålerenga?

Legg igjen en kommentar