Dagboka onsdag 27. februar 2013

Vålerenga er veldig nær en ny signering, men hvem? På den Internazionale håndveskedagen passer det godt at Carew viser seg fram i Milano og at Ståle Solbakken har bursdag. Det kunne Elizabeth Taylor hatt også hadde hun holdt seg i live, uten at det bryr oss særlig. Det eneste vi bryr oss om er hvem … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 27. februar 2013»

Vålerenga er veldig nær en ny signering, men hvem?

På den Internazionale håndveskedagen passer det godt at Carew viser seg fram i Milano og at Ståle Solbakken har bursdag. Det kunne Elizabeth Taylor hatt også hadde hun holdt seg i live, uten at det bryr oss særlig. Det eneste vi bryr oss om er hvem som har kommet til enighet med klubben.

Ny spiller
En ny mann er på vei til Vålerenga, eller er det en resirkulert? Journalisten i Aftenposten i går foreslår både Ardian Gashi og Pa-Modou Kah, men Kjetil Rekdal holder kortene tett til brystet. Verken nasjonalitet eller posisjon vil Reka røpe. Det er ikke Barrantes, eller er det det? Klubben har kommet til enighet med en spiller fra utlandet. Om det betyr utenlandsk spiller i Norge eller norsk spiller utenlands, klarer vi ikke å gjette oss fram til. Det eneste som er sikkert er at Vålerenga og spilleren er enige, men det gjenstår å komme til enighet med klubben hans om å slippe ham.

Da er det definitivt ikke Carew. Han har ingen klubb å bli sluppet fra, dessuten er han på motemesse i Milano der han skal prøve seg i femten dager på catwalken med håndveska si, noe ekspertene tolker som at Inter er interessert

Da står vi igjen med Gamsten og Luton Shelton. Og når det er sagt er det samtidig skrinlagt; det blir aldri noe av overganger det prates om.

Men spente er vi. Til bristepunktet.

Bak lukkete dører
Lillestrøm manglet både spillere og fotballforståelse da de ble knust 4-0 av et Vålerenga som tidvis spilte morsomt og kreativt i LSK-hallen i går. Vålerenga var nærmere 10-0 enn Lillestrøm var nær skåring. LSK bortforklarer det hele med omgangssjuke, en forklaring vi uten videre godtar, begge omgangene var jo helt sjuke for fuglas del. Lillestrøm-treneren sier laget har for liten stall, vi tror heller at de har for stort fjøs.

Lillestrøm har heller ikke nok frivillige til å holde styr på publikum, så kampen skulle gå uten tilskuere. Selv dette ble for vanskelig for bønda, etter vår grovtelling var det førtisju folk på tribunen pluss en liten traktor i et hjørne utafor banen. Utafor hallen var det tretti kanarifans helt på jordet.

Med dette leder Vålerenga trenings-tabellen, uten at det betyr noe som helst, snarere tvert i mot. Eksemplene er mange der vinterens treningsvinnere driter seg sørgelig ut når alvoret begynner. Men uansett virker Vålerenga i mye bedre slag nå enn i oppkjøringen i fjor. Vi ikke bare tror, vi er sikre på at dette blir bra.

O’Gule
Kortgrossist og stjerne. Fegor Ogude vil vekk. Det må han få lov til, helst så fort som mulig selv om det ikke er tvil om at Vålerenga trenger spillere av hans kaliber. Men klubbene står ennå ikke i kø for å overby hverandre i kampen om råtassen, så han må nok finne seg i å spille ut vårsesongen for å få vist seg fram skal han komme seg vekk og Vålerenga få betalt det han er verdt.

Vålerenga i dag
Sportsquiz og engelsk, tysk, fransk og spansk fotball på Bohemen

11 kommentarer til «Dagboka onsdag 27. februar 2013»

  1. Reka var jo god på å hente «gamle helter» i forrige periode. Er i gang igjen nå.. les: Grindheim. Jeg tror ikke han gambler med noen ukjente når han flagger en mulig overgang såpass. Barantes er håpet, men logikken sier Daniel Braaten

Legg igjen en kommentar