Dagboka mandag 25. februar 2013

Vi taper mot Frisk, men hvem er det egentlig som bryr seg, etter at Vålerenga har gjort seriens siste kamper om til en samling buljongpar. Mer spennende, i hvert fall bittelitt, er det at Jan Gunnar Solli har signert en kontrakt med Vålerenga ut 2013. 500 damer på hockeytap Vålerenga tapte en av flere kamper … Fortsett å lese «Dagboka mandag 25. februar 2013»

Vi taper mot Frisk, men hvem er det egentlig som bryr seg, etter at Vålerenga har gjort seriens siste kamper om til en samling buljongpar. Mer spennende, i hvert fall bittelitt, er det at Jan Gunnar Solli har signert en kontrakt med Vålerenga ut 2013.

500 damer på hockeytap
Vålerenga tapte en av flere kamper som ikke betyr en pøkk, denne gangen mot Frisk Asker. Som vanlig skåra en av Donati-brødrene, men mot normalt så vant vi ikke. Som årets seriemester så handler det bare om å slappe av, spille fløyelshockey og vente på kampen om bøtta, som bare er noen uker unna. Med 500 damer på tribunen blir det bilder av gutta i bar overkropp, for den som liker slikt.

Jan Gunnar Solli
Jan Gunnar Solli, tidligere seriemester med både pest og kolera (eller Brann og RBK om du vil) har signert for Vålerenga ut 2013 sesongen. VPN ønsker velkommen og forventer at Solli er en av de som vil gå foran om og når det eventuelt vil butte i mot.

Vålerenga i dag
Trykke F5 på klubbens sider for å se nytt om høyrevingen, eller spissen som dagboka har våte drømmer om, uten at det er forankret i lekkasjer eller rykter, bare våte drømmer.

Legg igjen en kommentar