Dagboka torsdag 14. februar 2013

Vålerenga møter Kalmar i Spania og sjefen rokerer litt på laget i forhold til de som ydmyka russerne på mandag. Ellers er verken Kjetil Rekdal, Martin Andresen eller Kristofer Hæstad kjent med ryktene om at Vålerenga i en lengre periode har forsøkt å selge nettopp Hæstad. Kalmar-Vålerenga Kalmar er kjent for mye rart, men ikke … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 14. februar 2013»

Vålerenga møter Kalmar i Spania og sjefen rokerer litt på laget i forhold til de som ydmyka russerne på mandag. Ellers er verken Kjetil Rekdal, Martin Andresen eller Kristofer Hæstad kjent med ryktene om at Vålerenga i en lengre periode har forsøkt å selge nettopp Hæstad.

Kalmar-Vålerenga
Kalmar er kjent for mye rart, men ikke for fotball. Slik vil det være om hundre år også. Kalmar, eller mer presist Kalmarunionen, er mest kjent fra den perioden Norge var en kastekjepp som levde på danskenes nåde. Vel, den tiden er over, nå er det vi som er fus i alt. Kalmar er et lag Rekdals menn skal gi deng, selv med en lagoppstilling som oser alt annet enn topping. Skal vi tro Reka starter vi med disse 11:

Kongshavn
Benjamin – Castro – Larsen – Joachim
Hæstad – Grindheim
Njie – Anene
Fredheim Holm
Kermit

Ved første øyekast virker dette litt lett og da spesielt fremover i banen. På den annen side er det spennende å se Njie, Anene og Kermit fra start. Det er nesten så en skulle ønska seg Ghaya Zahid i stedet for Daniel også, for å ta den helt ut når man først skal prøve ungdomslinja. Ser du hele intervjuet på vif-fotball.no ser du at vi også skal bytte inn Blårud og Marcell utover i kampen.

TV2
Ellers kunne vi i går glede oss over gravende journalistikk fra TV2, det Petter Thoresen før jul skandaløst nok trodde Stavanger Oilers ville vinne Get-ligaen. TV2 avdekket denne troverdighetsskandalen i går kveld og en angrende Petter Thoresen måtte tilstå at han ikke var like optimistisk nå som før jul.

NRK
Fordums helt Bernt Hulsker var på Trygdekontoret i går og det beste vi klarte å få ut av den seansen er at Bernt Hulsker fortsatt er en fin fyr. Det er langt mer enn man kan si om kortvokste Morten Stokstad, der han satt på tre puter og gjorde seg stor mens han ble konfrontert med upassende rølpeadferd i harryland.

Kristofer Hæstad
Aftenposten melder at Vålerenga har bydd Hæstad frem for Start og alle tippeligaklubber som gidder å høre i løpet av fjoråret. Rekdal er ukjent med det, Martin Andresen har aldri hørt om det og Hæstad vet heller ikke hva det snakkes om. Dagboka heller som vanlig i retning av konspirasjonsteorier og ser det som bortimot usannsynlig at Hæstad spiller for Vålerenga ut uka, når alle nekter for det så er det nok en grunn..

Vålerenga i dag
Vi gir Kalmar en leksjon i offensiv og teknisk leken fotball. Forhåpentligvis viser Kermit seg som en spiller vi bare må kjøpe. Dette og mye annet får du svar på i morgendagens dagbok. Ta det pent der ute!

Legg igjen en kommentar