Dagboka onsdag 13. februar 2013

Rekdal fortsetter med å sende spillere som ikke er i planene hans til klubber som kan utvikle dem videre og Jan Gunnar Solli er ute med strekk de neste ukene. Dagboka kan også melde at Lørenskog fikk så felleskjøpskjeledressen passa, da Vålerengas iskrigere gjorde resten av kampen om seriegullet til bortimot en formalitet. Alt kler … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 13. februar 2013»

Rekdal fortsetter med å sende spillere som ikke er i planene hans til klubber som kan utvikle dem videre og Jan Gunnar Solli er ute med strekk de neste ukene. Dagboka kan også melde at Lørenskog fikk så felleskjøpskjeledressen passa, da Vålerengas iskrigere gjorde resten av kampen om seriegullet til bortimot en formalitet.

Alt kler den smukke
Det pleier å være min trøst når ett eller annet fugleskremsel trer seg på genkjeppen min for et svett lykkeritt. Det må også være Vålerengas trøst der vi løper rundt med DNB-reklame som ser ut som det er pynt tegna på SFO. Vi meldte i går at reklameløsningen er midlertidig, men har fortsatt abstinenser i forhold til at vi ikke vet hva som kommer. Vi krysser fingra for at DNB ser det estetiske i å fremstå på en vakker og stilren drakt.

Rusken – Rekdal
Rekdal fortsetter å rydde, eller gjøre plass (om du er av den optimistiske typen), i stallen. Denne gangen er det 20-årige Nicolai Næss som forlater Vålerenga etter tre gode år som junior i klubben. VPN ønsker talentet lykke til i Stabæk og håper at han kommer tilbake når han har utviklet seg enda noen hakk.

Så jævla enkelt
Vi pisser på Lørenskog i første periode og leder 2-0 til første pause. I andre periode blir vi av en eller annen grunn valset over og er faktisk litt heldige når vi går inn i siste periode med 3-2 ledelse. Vi gir Lørenskog litt håp da de går opp i 3-3 før vi tramper på drømmen om tre poeng, seier, ja egentlig hele livet deres, da vi putter to mål og vinner 5-3. Lørenskog vinner skuddstatistikken, det er alltid like god trøst som å vinne cornerstatistikken i fotball. Vår trøst er at vi har keeper, tar tre poeng og snart seriegullet også.

Oilers tapte 5-4- etter sudden death mot Lillehammer i går og dermed leder Vålerenga serien med 91 poeng foran Oilers med 83 poeng. Når det nå er 15 poeng igjen å spille om behøver man ikke å være noen Einstein for å regne ut at det lukter seriegull på Jordal igjen. Tar vi tre seiere til, er det mer enn kjørt. Nå venter Tønsberg på Jordal Amfi og å kalle dem underdogs ville være et understatement.

Jan Gunnar Solli
Vif-fotball.no opplyser at DJ`en Jan Gunnar Solli er ute med en strekk i leggen. Det er sikkert søt musikk for DJ Jan Gunnar når Rekdal opplyser at strekken ikke påvirker Vålerengas vurdering i forhold til å tilby Solli kontrakt. Solli klarte seg greit mot russerne og slapp lite igjennom på sin side. Solli har vel egentlig ingen ekstreme ferdigheter, så om han tilbys kontrakt, må det være ut fra at han kan bekle flere roller. Vi ønsker Solli god bedring og tenker at med Stein Hoff og Jan Gunnar Solli i Vålerenga så er i hvert fall garderobemusikken sikra. Snurr vinyl bror, eller hva det nå måtte hete i de miljøene der..

Stallen 2013
Dagboka tror ut fra historien at Rekdal jakter minst en spiller med ekstrem fart og sannsynligvis en storvokst spiss også. Selv om Kermit var grei nok mot CSKA viste han vel ikke nok til å gjøre meg halvkram. Gode mottak, bra blikk og god nærteknikk var positivt, men verken farten eller fysikken var bedre enn det vi har. Ryktene på diverse forum går fortsatt i retning av Daniel Bråten

Vålerenga i dag
Vi nærmer oss 100 år, vi nærmer oss seriegull og i morgen venter Kalmar. Klubben drukner nesten i positivitet og optimisme, media renner over med nyheter av, om og med Rekdal. Det er nesten så en må sende en hilsen til Trondheim og flytogstasjonen i Skedsmo: «Er det alltid så stille oppi der?», men bare nesten, vi er da ikke ondskapsfulle her i redaksjonen.

9 kommentarer til «Dagboka onsdag 13. februar 2013»

Legg igjen en kommentar