Dagboka fredag 8. februar, 2013

Så lenge formalitetene går i orden blir Christian Grindheim Vålerengaspiller i minimum  5 måneder. Da kan han reise på ferie til La Manga sammen med Marcel Wawrzynkiewicz, Mathias Blaarud og Moussa Nije for å nevne noen. Vi andre kan nøye oss med å planlegge tur til Bergen med Klanen airways. For en feiende flott fredag!  Grindheim returnerer For … Fortsett å lese «Dagboka fredag 8. februar, 2013»

Så lenge formalitetene går i orden blir Christian Grindheim Vålerengaspiller i minimum  5 måneder. Da kan han reise på ferie til La Manga sammen med Marcel Wawrzynkiewicz, Mathias Blaarud og Moussa Nije for å nevne noen. Vi andre kan nøye oss med å planlegge tur til Bergen med Klanen airways. For en feiende flott fredag! 

Grindheim returnerer

For seks år siden satt Christian Grindheim seg på flyet til Nederland for å utvikle sitt fotballtalent i Heerveen. På sin vei tilbake til Norge stoppet han innom Danmark for å leke litt med FC København, men nå er leken over. I en spillertropp med 24 spillere hvor av 9 hører hjemme på midtbanen er det ikke en selvfølge å få spille hele tiden. Allikevel har 29-åringen fra Haugesund fått spille 57 kamper for danskene siden 2011, noe som ikke høres hakkende gale ut.

Lenge før Vålerenga fikk ny trener og viste interesse for Grindheim skal haugesunderen ønsket seg hjem til Oslo og Vålerenga. Det skal være Grindheim som har kontaktet klubben siden han har ønsket seg hjem, å spille for Haugesund har aldri vært oppe til diskusjon etter hva VPN kjenner til. Dette fortellere oss at Christian vil, har lyst og ønsker. Allikevel er det et par småting som skal på plass før alt er klart sånn som medisinsk test. Siste bildene vi har sett av Christian viser at han har to ben så dette går nok i orden.

I første omgang er det altså snakk om et lån frem til 30. juni, heldigvis har klubben sørget for opsjon så får tiden vise hva det innebærer.

Velkommen hjem.

Bojan får ikke fornyet kontrakt i dag

Nettavisen er ikke gode på mye, men de er gode på å få selvfølgeligheter til å høres dramatisk ut og gårsdagens nytt til å lukte flunkende nytt. I går kunne den digitale avisa fortelle at Rekdal ikke vil tilby serberen fornyet kontrakt nå i februar:

Det er ikke der fokuset vårt ligger nå. Jeg har snakket med Bojan, og han har fått beskjed om at han i alle fall ikke får noen ny kontrakt nå. Det er helt uaktuelt.

Også fortsetter artikkelen i tant og fjas og det hele kokes ned til følgende. Bojans kontrakt varer ut 2013. Akkurat nå vil ikke Vålerenga tilby ham forlengelse, de ønsker å se hvilke spillere som kommer inn, hvilke som går ut og ikke minst vil de se hvordan Bojan fungerer i kamp og på trening fremover. En helt ærlig og redelig sak som ikke bør stresse noen. Med unntak av Nettavisen og skribenten Martin Busk, da.

For oss finkulturelle

Oslo Nye Teater er teateret for Oslo. Ikke for nationen og ikke for folk med anstrengt forhold til dagligtale, teater på ny-norsk får du andre steder. Som Oslos teater har de selvsagt satt opp en forestilling i anledning Vålerengas jubileum. Fra teaterets nettsider leser vi følgende:

Neste kamp er Oslo Nye Teaters storsatsning høsten 2013. En musikalsk teaterforestilling som skal være med å feire Vålerenga Idrettsforenings 100 års jubileum.

Vi følger en oppdiktet familie på Vålerenga gjennom fire generasjoner, med hovedvekt på hundreåringen Henry. Han ble født 29. juli 1913, samme dag som VIF ble stiftet.

Urpremieren er 7. september og billettene er lagt ut for salg. Det er også lagt ut en teaser med mange deilige bilder fra bydelenes bydel.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=-kuwAWuoNkg]

Ta flyet til Bergen

Å se frem til en tur til Bergen er som å se frem til et møte med tannlegen som skal trekke alle tenna i underkjeven din. Uten bedøvelse. Sjappa har tatt tak i denne situasjonen og setter med 80% sansynlighet opp eget fly. Dermed blir tiden med guffent underlag under fotsålene redusert til et minimum og tiden du kan feire årets første trepoenger i Oslo økt til et maksimum. Sjappa setter allikevel pris på å få vite om du har interesse for å bli med, derfor kan du sende en mail til post@sjappa.net og fortelle dem akkurat det. At du vil fly.

Troppen til La Manga

Rekdal har pakka sin speedo og satser på maksimalt D-vitaminopptak pr. kvadratcentimeter ulekker hud nærmeste fremtid. I morgen setter han seg nemlig på flyet sammen med administrative folk og denne røvergjengen:

Keepere
Lars Hirschfeld
Gudmund Taksdal Kongshavn
Øyvind Knutsen

Forsvarsspillere
Giancarlo Gonzalez
Simon Larsen
Joachim Thomassen
André Muri
Benjamin Dahl Hagen
Marcel Wawrzynkiewicz
Jan Gunnar Solli

Midtbanespillere
Kristofer Hæstad
Bojan Zajic
Fegor Ogude
Ghayas Zahid
Mathias Blaarud

Angrepsspillere
Chuma Anene
Morten Berre
Torgeir Børven
Daniel Fredheim Holm
Moussa Nije

Ferden går til La Manga hvor de skal ha teite veddemål og sparke ball. Første kamp er allerede til mandag når de møter CSKA Moskva. Les mer om Vålerengas ferd til syden her (det er også der vi rappa lista med troppen fra).

Vålerenga i helga

Dermed var dagbøkene over for denne gang og vi takker for følge. Selv om VPN ikke leverer er det heldigvis andre som gjør det. Her har du et utvalg forslag:

Fredag: Quiz på Bohemen – 18:00. Du føler deg teit enten du er der eller ikke.
Lørdag: Landskamp i ishockey på Vertshuset – 15:50. Du føler deg bare glad om du er der.
Søndag: Treningskap for damene i Vallhall – 19:30. Du føler deg ikke tilfredsstilt om du ikke er der.

Legg igjen en kommentar