Dagboka fredag 1. februar, 2013

DANIEL FREDHEIM HOLM TILBAKE I ENGA! Vi lar pølsene ligge for å fokusere på Daniel Fredheim Holm. I følge diverse nettmedier skal Daniel på det nærmeste var klar for en retur til Vålerenga. Overgangssummen skal ligge på rundt 1 million kroner. Daniel har rukket å bli 27 år, han har tatt seriegull og cupgull med … Fortsett å lese «Dagboka fredag 1. februar, 2013»

DANIEL FREDHEIM HOLM TILBAKE I ENGA!

Vi lar pølsene ligge for å fokusere på Daniel Fredheim Holm. I følge diverse nettmedier skal Daniel på det nærmeste var klar for en retur til Vålerenga. Overgangssummen skal ligge på rundt 1 million kroner.

Daniel har rukket å bli 27 år, han har tatt seriegull og cupgull med Vålerenga. Sist han var i klubben fikk han 105 kamper og scoret 22 mål. I 2008 så vi det beste av Daniel under cupfinalen, da han og Moa lekte med Stabæk.

I 2009 ble Daniel solgt til Aalborg hvor han fikk 17 kamper frem til 2011 da han reiste hjem til Norge og Rosenborg.

Vi vet hva som bor i Daniel når han er i toppform, det eneste som bekymrer oss er den lange skadelista. Vi velger å ha trua, så velkommen tilbake Daniel!

Bønda fikk bank – igjen

I går var våre iskrigere på Hamar for å gi bønda pisk. Resultatet ble en strålende 4-1 seier i bagasjen. Storhamar tok ledelsen 1-0 i første periode før Sondre Olden og Justin Donati fant ut at det var på tide å spille hockey. Gutta scora to mål hver og dermed var seieren i boks. Referat kan du lese på vif-hockey.no og scoringen kan du se hos TV2.

Med seier i går stakk Vålerenga fra Stavanger Oilers som klarte kunststykket å tape mot Stjernen. Vi gratulerer!

Ellers…

..Rekdal mener han var forut for sin tid da han ville gjøre noe annet enn å dra på La Manga i sesongoppkjøringa.

..Steffen Iversen var ute i går og hadde en mening om det nye alkoholreglementet i Vålerenga, etter å ha svart på spørsmålene tusla nok Steffen på bakrommet hvor han hadde gjemt flaska si. Skål!

..Vi har hatt vår del av tribunekollapser, men vi har vel aldri vært så mange som tryner som her(sjekk ut video).

..Siste dag av draktkonkurransen er her. Avstemninga stenger klokka 12. Drakta til Klanen har en solid ledelse, heldigvis. Totalt har 1200 stemt på sin favoritt.

..Sesongen nærmer seg med stormskritt. Har du husket å melde deg inn i Klanen? Det må du i så fall gjøre, spesielt hvis du vil inn på en klanstribune eller kjøpe sesongkort.

8 kommentarer til «Dagboka fredag 1. februar, 2013»

  1. Hva i heite skal vi med det siste tiårets mest oppskrytte fotballspiller? Det evige talentet som aldri slo ut i full blomst? Han som pissa på klubben og tok alle pengene selv (at vi "solgte" ham er en drøy overdrivelse). Om han ikke er god nok for RBK – hvorfor skal vi ham? Kort sagt: NEI – ELLERS TAKK! La han dra til LSK – det er der møkkaspillere og møkkafolk hører hjemme.

  2. Han er god nok god nok for rbk, men hvis han spiller to kamper til, må rbk ut med et milionbeløp til aalborg, så da valgte de å få penher inn istedenfor. Faktisk så var Fredheim en av de beste spillerne for rbk i fjor, så dette kan bli bra. 🙂 Han må bare holde seg skadefri, noe som er lettere sagt enn gjort. Han var tross alt nesten skadefri hele fjorårssesongen, så statistisk sett blir han snart langtidsskadet… Neida, Joda, Neida 🙂

  3. 1) Så dere synes alle at DFHs oppførsel sist han var i klubben var uklanderlig, ikke minst måten han forlot oss på? Uforståelig.
    2) Dere synes det er riktig å bruke mye penger (gjett hva han skal ha i lønn) på en offensiv spiller som har ett hundre kamper i angrep uten mål er bra bruk av penger? Uforståelig.
    3) Når sist hentet vi en skadeplaget spiller og fikk han skadefri og i optimal skikk?

    = Husk historien og se på statistikken. Dette er både dårlig bruk av altfor mye penger, OG å sette evt harmoni i prestasjonsgruppa i fare.

Legg igjen en kommentar