Gnien sportslig leder

Han er banksjef, og i 11 sesonger  var  han keeper i Vålerenga. Nå er han utpekt som ny leder av klubbens sportslige utvalg etter Håvard Lunde. Freddy dos Santos sier han er gnien, men Øyvind Bolthof bare ler når VPN nevner det på telefonen. – He he. Det der var nok humoristisk ment, og Freddy … Fortsett å lese «Gnien sportslig leder»

Han er banksjef, og i 11 sesonger  var  han keeper i Vålerenga. Nå er han utpekt som ny leder av klubbens sportslige utvalg etter Håvard Lunde.

Freddy dos Santos sier han er gnien, men Øyvind Bolthof bare ler når VPN nevner det på telefonen.

– He he. Det der var nok humoristisk ment, og Freddy sa det bare fordi jeg tok avisene til Kjetil etter at han hadde lest dem.

Så det at du betegnes som gnien blir ikke noe problem nå som Kjetil kanskje skal handle spillere?

– Nei, absolutt ikke, sier Bolthof til VPN.

Det var mandag kveld denne uken at Øyvind Bolthof ble utpekt til å overta som leder av sportslig utvalg etter Håvard Lunde. Det er et verv som velges av årsmøtet, men siden Håvard ga seg for å være trener i Nesodden, et lag som spiller i samme avdeling som Vålerengas rekrutter i 2. divisjon, har Bolthof overtatt med umiddelbar virkning.

Det betyr at Kjetil rapporterer til deg nå hvis han vil kjøpe en spiller, Øyvind?

– Ja, det kan du si, men det er flere fra hovedstyret og AS-et som har siste ord i den type saker. Vi skal forresten ha et møte torsdag med Kjetil, Åge Petter og flere for å avklare status og hvordan vi skal jobbe fremover.

Årsmøtet er i mars, betyr det at du er kandidat til å fortsette som sportslig leder også etter dette?

– Det er opp til valgkomiteen og årsmøtet å bestemme det, men det er jo mulig, sier Bolthof, som utdannet seg til siviløkonom mens hans spilte i Vålerenga. Det var før Martin Andresen ga han fyken etter 2009-sesongen.

Han ga seg som fotballspiller etter å ha prøvespilt for Hønefoss, men valgte å satse på sin sivile utdannelse blant annet på grunn av kneproblemer. I dag er han banksjef på Nordea Sjølyst. Det er mulig Bolthof ikke er gnien, men definisjonen på en bank er som vi alle vet:

A financial institution designed to nickel and dime its members to no end.

Foto: Morten Olsen, Digitalsport

Legg igjen en kommentar