Dagboka tirsdag 29. januar 2013

Med Fellah ute er det plass til et nytt fjes på treningsfeltet, men hjelper det? Ikke bare gårsdagens og ukas, men hele jubileumsårets tristeste melding: Mohammed Fellah ute i minst to måneder på grunn av brudd i venstreslegga. Et hardt slag, ikke bare for Fellah som kan glemme utenlands-drømmen denne sesongen, men selvfølgelig for hele … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 29. januar 2013»

Med Fellah ute er det plass til et nytt fjes på treningsfeltet, men hjelper det?

Ikke bare gårsdagens og ukas, men hele jubileumsårets tristeste melding: Mohammed Fellah ute i minst to måneder på grunn av brudd i venstreslegga. Et hardt slag, ikke bare for Fellah som kan glemme utenlands-drømmen denne sesongen, men selvfølgelig for hele laget som trenger spillere av Fellahs kaliber for å kjempe i toppen.

– Men sånn er det, vi får ikke gjort noe med det, sier Reka til aftenposten.no i går, og etter en lengre diskusjon internt, er VPN tilbøyelig til å være enig. I det samme intervjuet med Rekdal spør journalist Glenn Frode Thorkildsen om Jan Gunnar Solli kan fylle rollen til Fellah. Reka svarer unnvikende, mens vi blir provosert av journalistens spørsmål og sier som Hjesus på Facebook:

– Glenn Frode Thorkildsen kan ikke ha sett mange fotballkamper i sitt liv når han spør om Jan Gunnar Solli kan fylle rollen til Mohammed Fellah. Altså til Thorkildsen: Solli klarer knapt nok å drible én spiller på en halv fotballbane, mens Fellah dribler syv åtte spillere i en telefonkiosk.

Mens Fellah er en spiller som fotballag trenger for å hevde seg, fins det fullt opp av spillere som trenger et fotballag rundt seg for å blomstre, spillere som Jan Gunnar Solli som har blitt seriemester med både Rosenborg og Brann og som nå flørter med Vålerenga for å få hjelp til sitt tredje mesterskap.

Hvis jeg får være Solli di

Vesst æ fikk være sola di, du skulle aldri fryse
Du ville bli så gla’ i mæ at æ alltid ville lyse

Randi Hansen

Langt hår og god kontakt med grasmatta er det som skiller ho Randi fra han Jan Gunnar
Langt hår og god kontakt med grasmatta er det som skiller ho Randi fra han Jan Gunnar

Klubbløse Solli har tydeligvis lyst på noe mer enn bare å trene med Vålerenga, han har lyst til noe mer enn å gi noe til Vålerenga, han har rett og slett lyst på sitt tredje seriemesterskap og det ville være fint om Vålerenga hjalp ham med det.

– Du speller for andre enn bare deg sjæl når du er i Enga, det er flott motivasjon for resten av gutta når de skal spelle Solli god nok til å fylle skoa til Fellah, eller Bojan for den saks skyld.

Under overskriften Solli smisker med VIF på YouTube, skriver TV2 om Sollis drøm om historisk seriemestertrippel:

– Jeg har jo blitt seriemester for to klubber før. Det hadde vært stas å jakte mesterskapet med en tredje klubb. Det i seg selv gir veldig mye motivasjon for meg, sier 31-åringen til TV 2 Sporten.

Ingen tvil om at gutten har talent, men samtidig har han det meste av framtida bak seg. Det kan selvsagt ikke utelukkes at Solli stiller i kongeblått, han har jo tippeliganivået inne og kanskje blir han fristende for oss, som Reka sier, men vi synes det er betryggende å høre fortsettelsen av intervjuet med I på VIF-TV etter Bærum-kampen:

– Vi skal bygge et stabilt topplag for framtida. Da trenger vi mange unge spillere, og da kan vi ikke stille med oldboys-lag.

Vi får se hva det blir til, Jan Gunnar, fotballspiller eller platespiller. Solli har mange talenter, onde tunger mener karrieren som DJ overgår fotballbragdene. Nyt for eksempel denne videoen på YouTube og døm selv

Vålerenga i dag
Vålerenga møter Brommapojkarana i morra. Vertshusbussen kjører den lange veien fra og til Vertshuset om de får 20 påmeldte innen i kveld!
Pris kr 60, påmelding til 94169567.

En kommentar til «Dagboka tirsdag 29. januar 2013»

Legg igjen en kommentar