Dagboka onsdag 23. januar 2013

Hvem vil egentlig ha Stengel, klipp og lim-media og jerntabletter? Vålerenga og Dagboka vet egentlig ikke, men moro er det uansett. Dagens anale øyeblikk er her. Freud hadde vært flau. Rekdal kåt på Stengel? Budstikka vil ha det til at Rekdal og Vålerenga er interessert i det 17årige ”kjempetalentet” Herman Stengel fra nynedrykka (litt digg … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 23. januar 2013»

Hvem vil egentlig ha Stengel, klipp og lim-media og jerntabletter? Vålerenga og Dagboka vet egentlig ikke, men moro er det uansett. Dagens anale øyeblikk er her. Freud hadde vært flau.

Rekdal kåt på Stengel?
Budstikka vil ha det til at Rekdal og Vålerenga er interessert i det 17årige ”kjempetalentet” Herman Stengel fra nynedrykka (litt digg å si det, eller IngerBritt?) Stabæk.

– Jeg pleier egentlig ikke å kommentere enkeltspillere. Men på generelt grunnlag kan jeg si at Vålerenga alltid er på jakt etter gode spillere. Og når jeg sier at Stengel er et kjempetalent, så forstår du hva jeg mener, sier Rekdal til provinsavisen.

Artikkelen ser egentlig ut som om Budstikka prøver å få solgt ”gullkalven” (som de kaller han) Stengel for Stabæk, så jeg håper de har gjort en avtale om en god kommisjon fra Stabæk. Eller er det straffbart?

Uansett virker det jo litt rart om Rekdal virkelig går åpent ut i media og sier han er interessert. Man skulle tro det fikk taksameteret til å gå fortere? I så fall lite taktisk fra en mann som normalt sett er… taktisk.

Eller kanskje dette er bud om nye tider. Om at Vålerenga egentlig er en klubb som er så attraktiv for talenter at de helst VIL komme til oss dersom vi sier vi er interesserte. Og at det da raderer ut konkurransen når spilleren griner seg til Oslo Øst. Noe sant er det nok i det, men det er kanskje ikke helt sånn akkurat nå. Men det ville jo vært fint og breialt.

Rekdal eier media, episode nr 12, sesong 2013:
Det er en sketsj, men i går skrev Dagbladet om Rekdals regler til spillerne (helt fair, Rekdal. Så er det sagt av meg og). Og vips ble det sak i flere medier ut av det:

Aftenposten: ”Rekdal forbyr byturer”. VG-Nett publiserer ”Slik er Rekdals ordensregler for VIF-spillerne” og får en (kritisk) kommentar fra Vidar Davidsen. ABC-Nyheter fokuserer på at alkohol er forbudt. Mens VPN fokuserer på at media fokuserer på Rekdal.

Det blir så mye Rekdal at en av VPNs mest trofaste herrer har begynt å ta jerntabletter. Ikke vet jeg om det gjør han til mer av en jernmann som Kjetil, men det har andre konsekvenser. Han forteller i et eksklusivt intervju til Dagboka:

– Jern er ålreit på mange vis, men den lange, fine tarmen min med den vidunderlige glatte åpningen, så etter hvert ut som et hageredskapslager på Jernia. Avføring blir noe helt annet når produktene er krafser, spett og hekksakser. Det har bare balt på seg, og alskens oljer mot hard hage har bare gjort vondt verre; det har ført til at når den verste hardwaren er ekspedert gjennom mitt maltrakterte og oppsprukne brunøye, kommer et regnskyll av tynnbæsj som siver ned i de minste av sprekkene der den tørker som brennende lava over friskt hemoroideblod.

Du kan bli søvnløs av mindre.

For øvrig melder Dagboka at:

  • Duncan Milroy fra Canada har kommet til Vålerenga hockey. En solid forsterkning, vil vi tro. Og hockeygutta møter Stavanger Oilers til en kamp som kan avgjøre seriegullet på torsdag. Hjemme på Amfien.
  • Chuma Anene er tatt ut på U21landsen som skal ut i EM-kval til høsten, og vi gratulerer.
  • TV2sporten har en hjertevarm nyhetssak uten egentlig nyhetspoeng der Morten Stokstad intervjuer Ståle Solbakken. Og etterpå drakk de kamillete, vil jeg tro.

Vålerenga i dag
Drikker sju liter saltvann og får skylt ut tarmene som Rekdal skyller Vålerenga. Og så tar vi en øl på kvelden siden vi er så heldige at vi har billetter til den utsolgte konserten til Dropkick Murphys idag.

En kommentar til «Dagboka onsdag 23. januar 2013»

Legg igjen en kommentar