Dagboka torsdag 24. januar, 2013

Hockey i dag med nye spillere og nå kan du være med å velge Vålerengas nye drakt. Du kan velge drakt Nå kan du være med å bestemme hvordan de nye tredje draktene skal se ut. Det står mellom tre alternativer: Muri designet den svarte med argentinablå vertikale striper, Klanen den sorte med grønne tynne vertikale striper … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 24. januar, 2013»

Hockey i dag med nye spillere og nå kan du være med å velge Vålerengas nye drakt.

Du kan velge drakt

drakterNå kan du være med å bestemme hvordan de nye tredje draktene skal se ut. Det står mellom tre alternativer: Muri designet den svarte med argentinablå vertikale striper, Klanen den sorte med grønne tynne vertikale striper og FC Football den i burgunder med grønne tversoverstriper.

For å finne ut av hvorfor klubben brått har blitt fryktelig utadvente og demokratiske sjekker vi med Vålerengas profilansvarlig, Elin Horn:

Det blir noen kamper i løpet av en sesong hvor man må bruke noe annet enn blått eller hvitt, da alle delene av drakta skal skille seg fra det hjemmelaget bruker. Vi har valgt en litt utradisjonell måte å velge ut tredjedrakta for jubileumsåret. Vi synes det er rett og rimelig at våre supportere skal få være med å bestemme hvordan denne drakta skal se ut.

Hva er din favoritt? Det kan du fortelle ved å delta i klubbens avstemning.

Dessuten har klubben filma designprosessen. Selv om det ikke kommer frem hvordan designerne tenker får du i det minste se hva de gjør.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=yKrS9urg_EU?rel=0]

Første og andre treningskamp

Først skal vi møte Bærum på Kadettangen på lørdag. Her koster det 50 kroner både for liten og stor. For de som er redde for kulda så kan de trøste seg med at det blir bedre før lørdag. Kun minus 3 burde de fleste klare.

Og neste hjemmekamp har man vært så hyggelige å skjønne at burde gjennomføres innendørs. Brommapojkarna kommer på besøk i Vallhall onsdag 30. januar. Det blir årets første hjemmekamp, prisen er også her 50 kroner, mens de under 16 slipper inn gratis.

Hockey på menyen

I dag skal vi banke gutta fra oljebyen og Shampo har gjort sine forberedelser med å signere tre nye spillere. Jens Karlsson , Duncan
Milroy  og Ryan O’Marra har alle signert for Vålerenga de tre siste dagene.

Oilers leder nå serien med fem poeng, men Vålerenga har en kamp mindre spilt. Med andre ord burde det være store muligheter for å innta teten av tabellen snart.

Ellers…

…Joachim Walltin(NISO) liker ikke de nye reglene i Vålerenga

…Du har vel signert for Klanen? Årets medlemskap kan du få ved å bruke Klanens
registreringsskjema.

…Og når du er i gang så er det vel på tide å skaffe sesongkort også?

5 kommentarer til «Dagboka torsdag 24. januar, 2013»

  1. Hva skjedd med fargene våre? Rød, hvit og blå? Vi har jo hvit og blå.. Hvorfor da ikke designe den tredje drakta med noe rødt? Joda, kan alltids snakke om at skarrepakket har rødt, men da er vel nesten alle farger umulige hvis vi begynner sånn.. Jeg stemmer på rødt! Vi er jo Norges beste/største klubb og vi bruker Norges farger!

  2. Dette er 100% på trynet! 🙁 Blir som å velge mellom koldbrann, balleråte og hissig syfilis… Jeg har gledet meg helt siden Nike-bortedrakta (hvit med lysegrønne detaljer) til drakta for jubileumsåret 2013. Bortedrakta (eller tredjedrakta) burde spille på vår opprinnelse, en hyllest til starten! Er det ikke forlengst opplest og vedtatt at våre originale drakter var "mosegrønne"? Og hva har "Argentinablå" eller burgunder med oss å gjøre? Det eneste alternativet som KAN brukes er Klanens. Der kan man med velvilje tolke og "se" vår historie: sort (Sotahjørnet, østkantens sorte fabrikkrøyk, osv), og nevnte grønne innslag.

Legg igjen en kommentar