Dagboka torsdag 17. januar, 2013

Rekdal møter spillerne og Klanen. Og det virker som gode møter. Hockeyen møter harry. Og Carew møter filmen. En Dagbok som møter deg på halvveien er klar. Kjetil Rekdal møter spillerne Klubbens sider forteller at Rekdal har satt ned noen regler for spillerne. Når de skal møte opp etc. Delt ut som en slags brosjyre … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 17. januar, 2013»

Rekdal møter spillerne og Klanen. Og det virker som gode møter. Hockeyen møter harry. Og Carew møter filmen. En Dagbok som møter deg på halvveien er klar.

Kjetil Rekdal møter spillerne

Klubbens sider forteller at Rekdal har satt ned noen regler for spillerne. Når de skal møte opp etc. Delt ut som en slags brosjyre med ordensregler  og plikter. Ordene som gjaldt var: Profesjonalitet – Lojalitet – Disiplin fortelles det.

Det er tydelig at Rekdal fortsetter å sette sitt merke på klubben. Nye folk, nye regler. Det virker i alle fall veldig planlagt og fokusert, noe jeg vil tro kjennes ganske motiverende for det som tilsynelatende er en umotivert spillergruppe. Jeg biter meg merke i Hengerns kommentar til dette i klubbens artikkel: «Jeg syns dette høres vakkert ut; dette har jeg venta på lenge». Det slår meg ikke som noen bombe om spillerne hadde det slapt på slutten, siden absolutt hele Vålerenga virka demotiverte. Optimismen og fremtidstroen blir ikke mindre av dette da, det er noe med folk som synes å ha en plan og et veikart.

Også er det litt digg for en føkkings underbetalt supporter som meg å tenke på at også profesjonelle spillere kan møte krav. Jeg tror de blir bedre av det. Men forvent avganger fra spillere som ikke liker dette og/eller som har høyere tanker om seg selv.

Kjetil Rekdal møter Klanen

Det er noen trenere som har møtt Klanen før, og en av dem var Kjetil Rekdal. I kveld kl 18 møter han oss igjen, på Bohemen som før. Også et ledd i Rekdals relativt raske plan (ble han ikke ansatt i forrige uke?) med å sette sitt merke på klubben. Tror jeg ikke tar i om jeg tror det blir ganske entusiastiske tilstander der, og at det er et møte der mange er spent på å høre hva I sier.

Vil du vite hva som sies der må du ha medlemskortet i orden. Og akkurat som eventuelle fotballspillende primadonnaer får sitt i garderoben får snuskete sportsjournalister sitt med møtet på Bohemen. De er nemlig ikke velkomne. Muahhaha!

Vålerenga hockey møter Sparta

I dag kl 1900. Borte i «hockeytown», (Sarpsborg) som betyr «aspirerertilåværedritharryoglykkesmeddet»» Bohemene deler ut en dose grus til dem, bli med og se.

Forøvrig kan vi melde at…

–  John Carew har gått til filmen. Dvs han spiller inn en thriller i Canada, melder Dagbladet. Det er fristende å harselere med ordet thriller, men seriøst: jeg håper det ordner seg for John og at filmen blir nærmere Transporter enn Dis. Gleder meg.

–  Trond Ingebretsen og Bjølsen Valsemølle gir ut ny plate i disse dager. Du veit hvem den mannen er?

–  Vi fikk litt korreks for gårsdagens dagbok der vi blandet manisk depressiv med gladkristen. Vi velger å svare med å sitere fra Halvbroren: «Det er ikke hva du ser som betyr noe. Det er hva du tror du ser.»

Vålerenga i dag

Hockey for faen. Og Rekdal møter oss, for faen. Ja, for faen!

Legg igjen en kommentar