Dagboka onsdag 16. januar, 2013

Fedre som bestemmer historiens gang. Kjetil Rekdal (bombe), Schjønberg, Bergdølmo, Gunnarsson, Olden, Pusic og Jenna Jameson. Navn du burde kjenne til og som påvirker dagens dagbok. Det er fortsatt dritkult å være Vålerenga. Hvordan far bestemmer ditt liv For en god del år siden leste jeg Halvbroren. Den som er på TV nå. Jeg kom … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 16. januar, 2013»

Fedre som bestemmer historiens gang. Kjetil Rekdal (bombe), Schjønberg, Bergdølmo, Gunnarsson, Olden, Pusic og Jenna Jameson. Navn du burde kjenne til og som påvirker dagens dagbok. Det er fortsatt dritkult å være Vålerenga.

Hvordan far bestemmer ditt liv

For en god del år siden leste jeg Halvbroren. Den som er på TV nå. Jeg kom gjennom hele, noe jeg er stolt over. Men jeg husker lite annet enn at det på starten var en temmelig kjip far. Så prøvde jeg for noen færre år siden å lese Knausgårds Min Kamp. (dolferboka). Jeg kom 35 sider ut i den før jeg daua hen av akutt kjedsomhet og irritasjon. Men på de første sidene var det interessant, for da skrev den navlebeskuende forfatteren om sitt noe vanskelige forhold til faren sin. Som var en kjip fyr og påvirket historien mye.

Nå har jeg lest de første sidene i «Mitt liv som I», boka om Rekdal. Og jaggu er det ikke en stein gærn far som piska Kjetil og de andre guttene i bygda frem så de ble et fotball-lag bedre enn det som var forventet. Det er temmelig tydelig hvem som lærte vår I konkurranseinstinkt og ekstremt fokuserte holdninger. Og det er tydelig at Rekdal sjøl er en smule koko. Men hva gjør vel det når det er det som trengs for å vinne med Vålerenga. Og Kjetil vet det sjøl.

Kjetil Rekdal mekker på staben sin

Nei, jeg sa ikke staven sin. Dvs han hende han mekker på den og, hva veit jeg. Men mandag kom det SMS-beskjed fra klubben om Bergdølmo avslutter kontrakten med klubben. Tirsdag kom det beskjed om at Michael Schjønberg skal jobbe i trenerteamet til klubben. Rekdal kjenner mannen fra sin tid i Kaiserslautern da dansken var sportsdirektør for Rekdal.

Ser mao ut som om I har satt i gang sin egen vårrengjøring. Inn skal krefter han stoler på. Dagboka mistenker at Loberto sitter trygt, men Bergdølmo måtte gå. Hvem vet, kanskje eks-bøffelen egentlig gjorde en god jobb, men det spiller ingen rolle når man skal starte med blanke ark. Rekdal må være overbevist om at de han skal lede er absolutt gode nok, ikke bare gode under Martin. Forvent mer endring, tror denne Dagbokisten (et ord som fikk utvalget VPN-lesere til å gå i fistel en gang i tiden, hvem vet – kanskje kommer det en sinnamail til oss på kontakt_ossATvpn.no nå og?

Sondre Olden

Sondre Olden, et lag alene
Sondre Olden, et lag alene

Vålerenga hockey slo Sparta 2-1 tirsdag. Supertalentet Sondre Olden ble matchvinner. Det er dritfett.

Forøvrig kan vi melde at…

–          – Rettsaken om overgangen til Pall Mall kommer først i august, ifølge Budstikka.no. Tipper du har merka den dagen i kalenderen allerede.

–          – Klanen trenger medlemmer. Du trenger Klanen. Vålerenga trenger Klanen. Meld deg inn.

–          – Martin Pusic er aktuell for Brann i følge ba.no. Og i et intervju snakker han masse om hvor spennende det er, hvor fint Brann er, at han håper å finne en kvinne i Bergen og hvor viktig hans nyfrelste kristendom er. Hvorfor fremstår gladkristne så ofte som manisk depressive? Dagboka ønsker han lykke til, og selv om han hadde fotballmessige kvaliteter er jo fyren sprø som knekk.

–          – Jenna Jameson ble bare nevnt for at du skulle lese Dagboka helt ned hit. Sorry mann, veit det var dårlig gjort. Men litt morsomt?

Vålerenga i dag

Vi retter en streng pekefinger til klubbens nettsider. Ærlig talt, en reklame i gult og svart? Skjerp dere, dette er vårt jubileumsår.

Legg igjen en kommentar