Cupfinale i år, medalje i 2014

Tom Henning Hovi tror på medalje i 2014, men håper på cupfinale allerede i år. Joachim Walltin tipper Vålerenga blir topp tre i år. Tom Henning Hovi  ga seg i Vålerenga like etter 2006-sesongen og med 176 eliteseriekamper. Hva tror du det vil bety for Vålerenga at I er tilbake? At interessen for VIF blir … Fortsett å lese «Cupfinale i år, medalje i 2014»

Tom Henning Hovi tror på medalje i 2014, men håper på cupfinale allerede i år. Joachim Walltin tipper Vålerenga blir topp tre i år.

Tom Henning Hovi  ga seg i Vålerenga like etter 2006-sesongen og med 176 eliteseriekamper.

Hva tror du det vil bety for Vålerenga at I er tilbake?

At interessen for VIF blir større i media og blant publikum enn det har vært de siste årene. Det er sneket seg inn en likegyldighet til klubben/(i klubben) som ikke er bra. Dette er jeg sikker på blir annerledes med Reka. Han byr mer på seg sjøl både på godt og vondt, noe som gjør det spennende å følge for de som er interessert i fotball. I tillegg håper jeg han vil «røske» opp litt i spillergruppa og få tilbake entusiasmen, aggressiviteten og spillergleden som VIF kun har hatt i enkelte perioder de siste årene.

Hvordan tror du dette blir synlig på banen for A-laget?

Viser til svar på spørsmål over. Smil, bevegelse, spillerglede. Så vet vi selvfølgelig aldri med Reka om vi kommer i 4-4-2, 4-2-3-1 osv. Laget kan trene i en 4-3-3 formasjon hele uka, for så spille 3-5-2 i kampen!! Det skjedde flere ganger i Reka’s første periode i klubben, og blir ikke overrasket om det skjer igjen!  🙂

Tror du Vålerenga blir blant de tre beste i Tippeligaen i 2013?

Tror at vi blir blant de 5 beste i 2013. Det er litt tidlig med medalje første året, men hvis han får på plass de spillerne han ønsker så kan det bli medalje i 2014. Blir overrasket om vi ikke blir bak Molde, RBK og Godset i 2013. Satser imidlertid på at vi får oppleve en cupfinale i jubileumsåret!! Det hadde vært stort.

Joachim Walltin

Joachim ”Jokke” Walltin spilte fem sesonger i Vålerenga fra og med 1996 til og med 2000. I dag er han leder av NISO, og derfor noe forsiktig med å mene for mye om det sportslige i de ulike klubbene, men Jokke svarte følgende på våre spørsmål.

Hva tror du det vil bety for Vålerenga at I er tilbake?

Jeg tror det vil skape større interesse rundt klubben enn det har vært det siste året og det kommer flere tilskuere på Ullevål.

 

Hvordan tror du dette blir synlig på banen for A-laget?

Vanskelig å si, men Kjetil har et meget sterkt vinnerinnstinkt og det vil antagelig vises hos spillerne på banen også.
Tror du Vålerenga blir blant de tre beste i Tippeligaen i 2013?

De må heve seg mye fra i fjor da, men det er ikke umulig. Tipper de blir topp 3 i jubileumsåret. 🙂

Legg igjen en kommentar