I får samlet hele Vålerenga

Alle kjenner på stemningsskiftet og den plutselige entusiasmen som nå preger Vålerenga. VPN har sendt epost med tre spørsmål og fått svar fra to gamle travere, Bjørn Viljugrein og Knut Arild Løberg. Hva tror du det vil bety for Vålerenga at I er tilbake, Bjørn Viljugrein? Vi merker allerede hva det betyr å ha I … Fortsett å lese «I får samlet hele Vålerenga»

Alle kjenner på stemningsskiftet og den plutselige entusiasmen som nå preger Vålerenga. VPN har sendt epost med tre spørsmål og fått svar fra to gamle travere, Bjørn Viljugrein og Knut Arild Løberg.

Hva tror du det vil bety for Vålerenga at I er tilbake, Bjørn Viljugrein?

BjornvsKnutVi merker allerede hva det betyr å ha I tilbake der han hører hjemme!! Entusiasmen i og rundt klubben har løftet seg enormt bare siden signeringen. Han er personen som kan få samlet HELE Vålerenga så vi drar i samme retning igjen. Og det trenger vi. Han nyter enorm respekt og har noen unike egenskaper som kommer godt med når vinnerkulturen skal tilbake i veggene. Hans fotballkloke hode og vinnerskalle er noe alle klubber ønsker seg siden resultater er det Vålerenga lever av. Viktig nå at han får litt tid til å bygge opp et vinnerlag igjen.

Forventningene er skrudd i taket som det ofte blir i Vålerenga når en ny trener er på plass. Men det tar tid å få brikkene på plass. Det er også behov for forsterkninger i enkelte lagdeler.

Så gleder det meg masse at Rekdal allerede trekker fram det gode ungdomsarbeidet som Andrea Loberto og Petter Myhre la grunnlaget for sist han var i klubben. At han vil la unggutter med de rette holdningene få muligheten er jeg sikker på blir viktig for å skape en klubb for hele Oslo og omegn.

Hvordan tror du dette blir synlig på banen for A-laget?

Jeg er sikker på at med et par forsterkninger vil vi allerede til våren se resultater på banen. Han må få litt tid til å sette spillet, men jeg er sikker på at hans vinnermentalitet og kynisme vil vippe flere kamper til seier fra første serierunde. Hans ærlige, direkte og til tider tøffe lederstil må han få dyrke videre, men jeg tror det blir viktig at de dyktige folkene rundt han må få kanalisert de sterkeste meningene hans internt og ikke direkte i media. Jeg liker hans åpne og ærlige forhold til media. Dette skaper masse oppmerksomhet og spaltemeter, men det medfølger også noen utbrudd som vil skade klubben. Få tatt disse innenfor klubbens fire vegger, så blir dette fantastisk.

Tror du Vålerenga blir blant de tre beste i Tippeligaen i 2013?

Medalje har jeg tro på, og det skal også være en målsetning for denne klubben. Tror det også blir viktig å gjøre det godt i cupen dette året, etter et par veldig dårlige år. Rekdals evne til å mobilisere i enkeltstående cupkamper har vist seg viktig, så her er det bare å se fram til mange tøffe og innbringende cupkamper i 2013. Ønsker hele Vålerenga-familien: LYKKE TIL!!

🙂 Villy

Knut Arild Løberg ønsker oss et godt nytt år og må svare noe kortere da eposten mottas i det han er på vei utenlands.

Det viktigste er tre ting: Resultater umiddelbart og skape engasjement (og media) rundt klubben igjen, samt fylle tribunene.

Hvordan tror du dette blir synlig på banen for A-laget?

Mer spill i lengderetning og forhåpentligvis mot motstanderens mål. Skape «mer trykk og action» innenfor 16-meteren. Håper det ikke bare blir spill etter motstander. Plukk raskt en «førsteellever», samme lag i x-antall kamper for god samhandling.

Tror du Vålerenga blir blant de tre beste i Tippeligaen i 2013?

Vålerenga er 100 år og tar tilbake bøtta!

Heia Enga & god helg! Kal.

Legg igjen en kommentar