Dagboka fredag 11. januar, 2013

Pulsen begynner å roe seg litt ned, men når vi begynner å tenke på overganger er den tilbake. Samtidig kribler det i magen og vi griner i tillegg. Er dagboka full av følelser prøver å se litt fremover. – Forventer disiplin og vinnere Jupp, det er overskrifta til TV2 etter Rekdals første garderobetale. Vi liker … Fortsett å lese «Dagboka fredag 11. januar, 2013»

Pulsen begynner å roe seg litt ned, men når vi begynner å tenke på overganger er den tilbake. Samtidig kribler det i magen og vi griner i tillegg. Er dagboka full av følelser prøver å se litt fremover.

– Forventer disiplin og vinnere

Jupp, det er overskrifta til TV2 etter Rekdals første garderobetale. Vi liker det vi hører. Under Martin har vi sett for mange spillere som ikke blør for drakta. Det skal bli spennende å se hvem som må gå og hvem som blir.

At Rekdal krever innsats vet vi alle sammen. Forhåpentligvis vil vi få inn noen som kan heve nivået samtidig og gir alt. Så er spørsmålet hvor mye vi har å handle for.

Overganger

Nå begynner pulsen å stige igjen. Som Vålerengasupporter får vi aldri fred i sjela.

Det har blitt spekulert i at Christian Grindheim er på vei tilbake. Spennende tanke, men sentralt på midten er også kanskje der vi har flest spillere som duger. I Dagbladet er Grindheims agent, Tore Pedersen, ute og kommentere. Han har ikke hørt noe fra Rekdal, men sier følgende om situasjonen i FCK:

– Den er ikke tilfredsstillende, så får vi se.

Og med det fortsetter vel bare spekulasjonene.

TV2 er samtidig ute og snakker opp prisen på nye spillere vi ønsker å kjøpe. Denne gangen har de snakket med Aafk direktør Henrik Hoff om Michael Barrantes og Jonatan Tollås Nation og han uttaler:

– Det frykter vi ikke. Spillerne (Barrantes og Tollås Nation) har kontrakt med oss, så vi har full kontroll som klubb. Med Trøim alene er Vålerenga sjanseløse der. John Fredriksen må tungt på banen for å løse ut dem, sier Hoff til TV 2 Sporten.

Med andre ord så vet vi da at Aafk er villig til å selge, men at de nå vet at Vålerenga har penger, så det blir dyrt. Kanskje det ikke var så lurt å flagge at klubben har cash i media?

Gå sakte aksjon i stadionsaken?

Vi venter og vi venter. Av og til kommer det noen tårer også, av oppgitthet. Hvorfor skal det ta så lang tid? Hvordan kan det være så vanskelig?

Diskusjon har gått fra pris på tomta via bystyret til salamandere, veikryss, høyde og nå leiligheter. Siste nå er at Vålerenga ønsker å bygge flere leiligheter på den såkalte B6 tomta. Der var det fra før planlagt leiligheter og en barnehage. På det nyeste forslaget er barnehagen flyttet ned i en kjeller som ser ganske stilig ut. Flere bilder kan du se i VPN sitt stadionalbum på Facebook.

Samtidig legger vi merke til at ingen av diskusjonene handler om selve stadion. Salamanderne holder til på motsatt side av Valle Hovin, veikrysset handler om hvordan bussen skal komme seg kjappest frem og leilighetene/barnehagen skal ligge 100 meter fra stadion. Næringsbygget er klart, det samme er stadion. Så sett i gang, hva venter dere på? Mangler det penger anbefaler vi å snakke med Trøim. Heller stadion enn nye spillere.

ny stadion mye bolig 2ny stadion lite bolig 2

 

Tønsberg – Vålerenga 3-7

Hockeygutta fortsetter å vinne kamper. Denne gangen ble Tønsberg slått på bortebane. Dere som ønsker å se klipp fra kampen kan gjøre det hos TV2 og kampreferat ligger på Klanen.no.

Kjøpt sesongkort?

Nå som Rekdal er tilbake spretter sesongkortsalget i været. Har du husket å kjøpe? Sjappa ligger på OsloS, men du kan også kjøpe gjennom webben. Så hva venter du på?

Timene etter at Rekdal ble ansatt ble det solgt 200 sesongkort. Anita Aleksandersen, arrangementsansvarlig i Vålerenga sier: -Det er blitt liv i leiren igjen.

Visst faen har det blitt liv!

En kommentar til «Dagboka fredag 11. januar, 2013»

Legg igjen en kommentar