Romjulsdagboka 27. desember, 2012

Selveste julaften er over og for de fleste har julestresset sluppet taket. VPN fortsetter allikevel kjøpepresset også erfarer Aftenposten at det vet at en trener har fått tilbud av klubben.  Per-Mathias Høgmo har tilbud Ja visst, det ser ut som om jakten på ny trener går mot slutten. Ryktene om Per-Mathias Høgmo har gått siden … Fortsett å lese «Romjulsdagboka 27. desember, 2012»

Selveste julaften er over og for de fleste har julestresset sluppet taket. VPN fortsetter allikevel kjøpepresset også erfarer Aftenposten at det vet at en trener har fått tilbud av klubben. 

Per-Mathias Høgmo har tilbud

Ja visst, det ser ut som om jakten på ny trener går mot slutten. Ryktene om Per-Mathias Høgmo har gått siden i sommer. Ansettelsesprosessen til Vålerenga har vært lang og grundig. Om det stemmer at Høgmo har fått tilbud tvinger et par spørsmål seg frem:

– Har prosessen vært lagt opp med mål for øyet å få Per-Mathias Høgmo som ny trener?
– Har prosessen tatt så lang tid siden Høgmo måtte overtales?

Om svaret på det første er «nei» kan man spekulere i at Høgmo ikke var førstevalget. Om svaret på det siste er «ja» kan en undre seg over hvor gøy det er med ansatte som med stor grad av skepsis trekkes inn på Valle.

Uansett, det er Aftenposten som melder dette og alle veit hvor troverdige den blekka er etter avisas dekning av stadionsaken.

Kjøp, kjøp ,kjøp

Var du av de som bestilte jubileumsdrakta til Vålerenga ishockey? Da kan du hente den i Sjappa nå. Torsdag og fredag holder de åpent hus fra 10:00 til 16:00. På nyttårsaften er de åpne 10:00 til 14:00.

Tradisjonen tro når Sjappa bestiller eksklusive varer i begrenset opplag du må forhåndsbestille for å få fingrene i har Frode Veie også denne gangen sørget for 30 ekstra drakter. Det er derfor mulig å kjøpe ditt eget eksemplar over disk.

Husker du boka om Vålerenga vi nevnte før jul? Den du kan legge inn forhåndsbestilling på her? Forfatteren har bestemt seg for å informere litt om boka på forumet. Mats Ulshagen har endatil så store baller at han tar mot innspill til boka med åpne armer. Vi sakser litt fra innlegget hans, resten leser du sjæl:

Jeg vil veldig gjerne ha innspill fra dere der ute om hva dere mener skal til for at Vålerenga blir Vålerenga igjen, og finner tilbake, både på tribunen, på banen, på Vallhall og alle andre steder der fotball spilles, planlegges eller diskuteres. Og ikke minste hvem dere mener det kan være matnyttig, morsomt og interessant å ta en prat med? Drillo? Rekdal? Kjell Grønningen? Henger’n? Fosser’n? Freddy? Eller Juro Kuvicek, for den saks skyld?

Hansken er kastet, du er invitert til å komme med innspill.

Vå´lenga, hockey hockey

Lørdag smeller det. Da er det jubileums-kickoff på Jordal. Da kommer Storhamar for å få sin tradisjonelle julefik. Som oppvarming til festen blir det fyrverkeri, tant og fjas. Jubileumslåta skal presenteres, Sjappa skal ha moteoppvisning, Oslo Nye teater viser seg frem, i det hele tatt en feiende flott aften for hele familien. Nevnte vi Tippen og Kongen? Joda, de kommer og. Du leser mer om arrangementet og hvordan du kjøper billett på klubbens egne sider.

Først er det kamp i Fredrikstad. I morgen stikker Oslos stolthet ut av byen for å leke curling med Stjernenspillere. Om du skulle ha et par timer til overs veit du nå hva du kan bruke dem på.

Vålerenga i dag

Finn et vannhull og bli der. Da sklir du ikke på glatta med påfølgende skader. Om vi kan anbefale ett vannhull? Vi kan anbefale to! Vålerenga vertshus og Bohemen.

Lykke til.

Legg igjen en kommentar