Dommedagboka fredag 21. desember, 2012

Dersom du ikke leser dette gikk jorda under som planlagt. Da får du heller ikke vite noe om hockey, bøker eller Vålerenga i hjertet. Sånn er det.  Bestill en bok om Vålerenga Som tidligere nevnt på dette nettstedet driver Mats Ulshagen og skriver på ei bok om Vålerenga. Dette er et prosjekt fra Falck forlag … Fortsett å lese «Dommedagboka fredag 21. desember, 2012»

Dersom du ikke leser dette gikk jorda under som planlagt. Da får du heller ikke vite noe om hockey, bøker eller Vålerenga i hjertet. Sånn er det. 

Bestill en bok om Vålerenga

Som tidligere nevnt på dette nettstedet driver Mats Ulshagen og skriver på ei bok om Vålerenga. Dette er et prosjekt fra Falck forlag hvor mer eller mindre kjente personligheter skriver bøker om alle de 16 tippeligaklubbene og bøkene legges ut på forhåndssalg. Om nok folk forhåndsbestiller bok blir det utgivelse. I motsatt fall skrinlegges boka.

For Vålerengas del kreves det 300 forhåndssolgte bøker. For 250 spenn får du boka, navnet ditt på trykk i nevnte bok, to måneders prøveabonnement på blekka Josimar og quiz-boka Quizter. Den handler ikke om annet enn fotball. Hva venter du på, bestill ditt eksemplar allerede i dag ved å gå inn på disse sidene.

Kjempetap i Stavanger

Vålerenga ishockey reiste i går til Stavanger for å spille mot oljesølet der nede. Det endte ikke så veldig årleit. Etter at Morten Ask sørget for ledelse i kampens første spilleminutt sluttet laget å virke. Siddisene fikk i grunn gjøre akkurat hva de vil. Andre periode endte 5-0 i vertenes favør og det hele endte 9-3. Noen ganger skulle man driti i å møte på jobb….tabellmessig betyr det at Oljesølet nå leder med 2 poeng foran Vålerenga.

Du kan lese mer om kampen på klubbens sider.

Forberedelser til jubileet

2013 nærmer seg og er året da Vålerenga fyller 100 år. Mange har allerede startet forberedelsene til det som blir en real fest fra ende til annen, ikke minst Vålerenga ishockey som har jubileumskickoff.  En annen som har startet forberedelsene er VPNs mann på vestlandet. Siden han har Vålerenga i sitt hjerte har han vært inne og fått renset det og gjort det skinnende og flott. Ryktene skal ha det til at det var direkteoverføring fra operasjonen på Haukeland til Sportspuben i Bergen hvor det blant annet ble synget «La han dø».

Bergensere er noen svin.

Hvilke forberedelser har du gjort til jubileet?

Vålerenga i jula

Helga kurtiseres på sedvanlig vis på Bohemen hvor det quizes og drikkes øl. Vålerenga vertshus er stedet for oss som ikke er så skarpe, de nøyer seg med øl. Vertshuset inviterer og til å feire juleaften med dem. De åpner når sølvguttene synger julen inn og serverer julesmørbrød, riskrem med mandel og lettsindig drikke.

For VPN sin del trekker vi pusten noen dager. Vi kommer til å gi livstegn fra oss i romjula, men ikke på røde dager. Og ikke veldig forutsigbart. Derfor ønsker vi våre lesere og alle andre i Vålerengafamilien en riktig

God jul

Legg igjen en kommentar