Dagboka torsdag 20. desember, 2012

Wieghorst er smigret, Lunde er muligens på vei ut og nå ringes snart jula inn! Wieghorst er smigret TV2 Sporten er som vanlig på ballen og på Vålerenga. Nå har de fått Morten Wieghorst i tale. Dansken uttaler følgende: – Det er smigrende å bli satt i forbindelse med dem. Jeg kjenner navnet og klubben, … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 20. desember, 2012»

Wieghorst er smigret, Lunde er muligens på vei ut og nå ringes snart jula inn!

Wieghorst er smigret

TV2 Sporten er som vanlig på ballen og på Vålerenga. Nå har de fått Morten Wieghorst i tale. Dansken uttaler følgende:

– Det er smigrende å bli satt i forbindelse med dem. Jeg kjenner navnet og klubben, men ikke så mye mer, sier Wieghorst selv til TV 2 Sporten.

– Kommer du til å snakke med Vålerenga nå som DBU har gitt tillatelse til det?

– Nei, jeg skal ikke snakke med VIF eller andre før jeg har en avklaring med DBU, svarer dansken.

Videre sier dansken at han ønsker en avklaring fra det danske forbundet rundt hans stilling som U21-landslagstrener. Mest sannsynlig ønsker han også å vite hva danskene tenker rundt en erstatter for Morten Olsen som trener A-landslaget til Danmark. Olsen er nå blitt 63 år.

Wieghorst skal også ha fått litt interesse fra Club Brugge opplyser TV2, men hva de ikke har fått med seg er at Brugge istedenfor hentet tidligere Villarreal-trener Juan Carlos Garrido i november.

Og med det har VPN meldt alt som er nytt rundt trenersaken. For øyeblikket er det stille rundt Høgmo og Jönsson. VPN har vel kanskje fått en liten favoritt i Wieghorst, men det skyldes vel kanskje mest at vi ikke kjenner han altfor godt.

Håvard Lunde til Nesodden

Leder i sportslig utvalg i Vålerenga Håvard Lunde har signert for Nesodden fra 1. januar. Nei, han skal ikke gjøre comeback i forsvaret, men overta treneransvaret.

Siden Nesodden er i samme avdeling i 2. divisjon som Vålerenga 2 så har Håvard informert styret om saken og stilt sin plass i sportslig utvalg til disposisjon. Håvard er også en del av utvalget som skal bestemme ny hovedtrener i Vålerenga.

Som en liten kuriositet har VPN rota rundt i arkivet og funnet et gammelt intervju med vår tidligere forsvarskjempe. Intervjuet er fra 1998 og hvis du vil skjønne hva følgende dikt handler om forslår vi at du klikker deg videre:

Når pylso i klokko slår

     Kjære klokkar du forstår

     at det er russ 88s siste vår

Legg igjen en kommentar