Romjulsdagboka 28. desember, 2012

Årets siste fredag knakker på døra og dagboka hviler sine uskyldsblå på hockeygutta som har kamp både i kveld og i morgen. Ellers er det ikke akkurat et alvorlig trøkk rundt foreninga.  Hvor er trener´n?  Fremdeles er det ikke annet nytt enn meldingen til Aftenposten om at Høgmo har tilbud fra Valle. VPN prøver å … Fortsett å lese «Romjulsdagboka 28. desember, 2012»

Årets siste fredag knakker på døra og dagboka hviler sine uskyldsblå på hockeygutta som har kamp både i kveld og i morgen. Ellers er det ikke akkurat et alvorlig trøkk rundt foreninga. 

Hvor er trener´n? 

Fremdeles er det ikke annet nytt enn meldingen til Aftenposten om at Høgmo har tilbud fra Valle. VPN prøver å venne seg til tanken på å ha en olympisk mester i klubben.

Bli med til Fredrikstad

Vålerengas iskrigere reiser i kveld til Fredrikstad for å bekjempe Stjernen. Lagene har møtt hverandre 3 ganger så langt i år, alle gangene har Vålerenga vunnet. Sist tapte Stjernen 7-0 på Jordal og er sikkert revansjelystne. Uten at vi egentlig kan se at det kan hjelpe for noe som helst. For øvrig har Stjernen vunnet 3 av sine 5 siste kamper mens Vålerenga har vunnet 2 av sine 5 siste. For øvrig vant Stjernen 7-0 over Sparta i sin siste kamp mens Vålerenga tapte 9-3 mot Stavanger oilers.

Det er meldt om 3 busser som tar turen til plankebyen. Vil du være med er det med andre ord gode muligheter for deg. Samtlige busser har avreise fra Vålerenga vertshus 16:00. Send SMS til Vertshusbussen på 941 69 567 eller SMS til Blue Lagune på 915 10 927 for påmelding.

Kampen starter 18:30.

Full fest på Jordal 

Om du er av den trege typen har du sikkert ikke fått med deg tjuvstarten på Vålerengas 100-års jubileum i morgen. Den går av stabelen på Jordal med kampen mot Storhamar som selve rosinen i pølsa. Programmet starter 16:45, men dørene åpnes 16:00. Etter litt tant og fjas er spillera klare til dyst 18:00.

Når det gjelder selve kampen har Vålerenga spilt mot Storhamar 3 ganger denne sesongen og vunnet dem alle. Forrige oppgjør på Jordal vant Vålerenga småpene 7-1. Vi ser ingen grunn til at Vålerenga skal mangle motivasjon inn mot denne kampen.

Vålerenga i dag

Ingen grunn til å kjede seg denne fredagen i romjula. Vi regner med at julebukk og slikt er overstått og foreslår følgende program for kvelden:
– Siden du ikke er ferdig på jobb enda kjøper du billett til morgendagens jubelkamp på nett.
– Sett telefonen ut av drift og fortell sjefen din det har blitt rolig så du stikker litt før
– Reis ned til Sjappa og kjøp sesongkort for 1713 spenn. Etter 31. desember koster det 2013! Samtidig lugger du med deg ishockeyens jubileumsdrakt.
– Sørg for at du er på Vålerenga vertshus 16:00, da reiser bussene
– Du rekker ikke romjusquizen med Dødsbekken Oksa på Bohemen, men etter hjemkomst fra Fredrikstad tar du noen struperensere på Vålerenga vertshus eller reiser ned til Bohemen og forteller quizera hvor fet tur du har hatt

VPN neste uke 

Dagboka er ikke på lufta igjen før neste år, men vi kommer med fyldig dekning både av kveldens oppvarmingskamp og morgendagens jubileumstart på Jordal. Derfor takker vi dere alle for følge i år og ønsker hver og en av dere et riktig

godt nyttår

Legg igjen en kommentar