Dagboka onsdag 12. desember, 2012

I det kalenderen for første og siste gang skriver 12.12.12 så er det opprør i Bartebyen, trenerspekulasjoner flere steder og kanskje Bojan er på vei vekk? Opprør i Bartebyen Den stor “nyheten” i fotball i dag er at Brakka ble tapetsert med bannere om at RBK-supporterne ikke ønsker “Perry” tilbake som trener. Kjernens supportleder var … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 12. desember, 2012»

I det kalenderen for første og siste gang skriver 12.12.12 så er det opprør i Bartebyen, trenerspekulasjoner flere steder og kanskje Bojan er på vei vekk?

Opprør i Bartebyen

Den stor “nyheten” i fotball i dag er at Brakka ble tapetsert med bannere om at RBK-supporterne ikke ønsker “Perry” tilbake som trener. Kjernens supportleder var allerede forrige uke ute og sa at prosessen hadde vært for enkel etter at det ble kjent at kriteriene var den nye treneren var at han skulle være norsk og dyrke 4-3-3 som spillestil.

Diskusjonen nå derimot ser ut til å ha endt opp  i om det å henge opp bannere er hærverk eller ikke. Vi gratulerer!

Videre kan vi ta med at gamlefar Nils Arne har sagt nei til et eventuelt comeback.

Høgmo på intervju

Tv2 kan melde at Per-Mathias Høgmo har vært på intervju hos Vålerenga, alt ifølge flere anonyme kilder. Videre melder bergenskanalen at Høgmo skal også være interessert i jobben med å bringe Vålerenga tilbake til toppen av norsk fotball. Igjen kommer sitatet fra en ukjent kilde.

Åge Petter Christiansen melder som vanlig at han ikke er interessert i å kommentere spekulasjonene, men at de holder på, og at det ikke haster. Så da vet vi det.

Bojan på vei bort?

I følge TV2 skal en iransk toppklubb være interessert i Bojan. 32-åringen har et år igjen av kontrakten og leder i sportslig utvalg Håvard Lunde sier at Vålerenga ikke kan love han ny kontrakt.

Klubben som skal være interessert er Esteghlal FC. Navnet Esteghlal betyr uavhengighet på persisk. Til daglig spiller klubben sine kamper på Azadi Stadium(kapasitet 90 000) i Terhan. Uoffisielt skal klubben ha hele 30 millioner fans og stadion fyller de regelmessig.

Mye av dette avhenger nok av hvordan en ny trener ønsker å bruke Bojan. Som de fleste har sett varierer Bojans prestasjoner fra det geniale til det mer middelmådige, men at han for øyeblikket er viktig for laget er opplest og vedtatt.

Sesongkort

Har du husket å fornye sesongkortet ditt? Neste år er igjen alle samlet på Bredden. Sesongkort til jubileumssesongen selges til rabatterte priser frem til 31. desember. Etter det øker prisen med 300 kroner. Mer info finner du på klubben sine sider.

En kommentar til «Dagboka onsdag 12. desember, 2012»

Legg igjen en kommentar