Dagboka 13. desember, 2012

Etter forrige ukes fravær grunnet service på sentral medarbeider i redaksjonen blir dagens Dagbok som et amerikansk bryllup. Litt nytt, litt gammelt, litt lånt og helt klart blått. Radioteateret I tidligere tider var radio noe familie og venner samlet seg rundt, litt som en TV hvor bildet er forsvunnet. Nå om dagen er radioen flyttet … Fortsett å lese «Dagboka 13. desember, 2012»

Etter forrige ukes fravær grunnet service på sentral medarbeider i redaksjonen blir dagens Dagbok som et amerikansk bryllup. Litt nytt, litt gammelt, litt lånt og helt klart blått.

Radioteateret

I tidligere tider var radio noe familie og venner samlet seg rundt, litt som en TV hvor bildet er forsvunnet. Nå om dagen er radioen flyttet til biler og internett og det produseres tidvis ett og annet gullkorn. På søndager går programmet “Krimtimen med hørespill” hos NRK P1 hvor de den siste tiden har snakket gjennom serien “Christiania” som totalt består av åtte deler. Særlig bra har den ikke blitt før de to siste episodene.

Bakteppet for historien er at en av Vålerengas største talent blir funnet livløs i vannet. Siden historiens hovedperson er Vålerengasupporter med bror som spiller i den vakre drakta sjekker hun litt rundt dødsfallet. Underveis får vi høre kjente og kjære tribunesanger og litt rykter fra kantina på Valle. Ikke minst er hørespillet spekket med kjente skuespillere. Knut “Speakern” Hoffsengen er særlig verdt å merke seg.

Tidligere var det like lett å finne podkast på NRK som sand i Sahara. Nå om dagen er det ikke like lett, men du kan i det minste lese mer om Krimtimen her. (Oppdatert etter innspill fra glad leser: Podcasten finnes her. Hans fortsetter: «Det er de to siste episodenen som er relevante (7 og 8 – Brutte løfter)
Det ser ikke ut til at disse kan lagres, og jeg tror at de ligger ute i begrenset tid, så hvis man er interessert bør man nok kjenne sin besøkelsestid.» Takk skal du ha.)

Ingen julebonus fra Kappa

Nå som NRKs nye kringkastingssjef, Thor Gjermund Eriksen, og radiosjefen på Marienlyst har fått sitt får vi rette våre uskyldsblå mot Danmark. Der holder Primetime Nordic til. Dette selskapet har lisens for Kappa i norden. Vålerenga saksøkte selskapet for 6,5 millioner siden de mente draktene og avtalen bare var noe drit. Primetime Nordic ville ha 6,5 millioner fra Vålerenga siden de skal ha tapt 21,3 millioner på sponsoravtalen.

Hvordan det er mulig å tape 21,3 millioner på en sponsoravtale med en bedrift som omsetter for 100 millioner er vanskelig å forstå. Like vanskelig er det å forstå hvorfor de da bare krever 6 millioner tilbake. Uansett er det vanskeligst å forstå Dabladets dekning av saken. De mener dansk rett frikjente begge parter siden beløpene de krevde av hverandre var omtrent like store. Sånn er det altså når journalister rapporterer fra rettssaker.

Uansett, ingen får penger.

Jubileet nærmer seg

2013 er året da Vålerenga fyller 100 år. Klubben er litt ivrige med å komme i gang og inviterer derfor til årets sjefeste juletrefest i Jordal Amfi under parolen “Jubileums-Kickoff”. Storhamar, dette hockeylaget hvor fotballdommer Svein-Erik Edvartsen er daglig leder, kommer på bybesøk. Det er alltid lun temperatur når laget som sto for tidenes idrettsskandale tester Osloisen, denne jula blir intet unntak.

Før kampen er det lovet kultur, allsang, moteoppvisning og fyrverkeri. Derfor åpner dørene denne dagen 16:00 mens kampen starter 18:00. Du leser hele programmet, og hvordan du skaffer deg billetter, her. Dessuten er du sikkert såpass teknologisk utviklet at du har konto på facebook. Da kan du sjekke status på heile skiten her.

Kjøpepress

Når du først er oppfordret til å skaffe billett til Jordal er det bare å kjøre på. Tross alt nærmer jula seg og det er din plikt som ansvarlig borger å bruke penger i et tempo Millenium Falcon misunner. Sesongkort for neste år er i salg. Fornyelse koster 1713 kroner om du ordner det før nyttår. I jubileumsåret koster det 2013. Noen kroner å spare med andre ord.

Lurer du på tribuneplassering og slikt nå som Bendit settes ut av drift? Kort oppsummert blir Klanen samlet på Vestbredden. Den fulle historien får du av Klanen.

For øvrig ryktes det at damenes sesongkort er i gang og. 400 spenn er den latterlige lave prisen. Faktisk er prisen så grei at man kan kjøpe et som en kuriositet og legge i minneboksen sammen med de andre raritetene du har samlet sammen fra jubileumsåret. Hvordan du går frem for å kjøpe kortet er litt uklart, vi veit ikke om Sjappa har det enda, men du kan i hvert fall kontakte Kathrine Kronkvist (hun som stod for puppeskandalen i høst). Siden det er litt på kanten å publisere telefonnummeret hennes uten tillatelse nøyer vi med oss å henvise til damens twitter-konto: @KathrineK86

Vålerenga i dag

Fotballferie og hockeypause gir ingen gode følelser i reproduksjonsapparatet. Derfor kan du ha fullt fokus på at det er Lucia i dag. Innholdet består av ungpiker og bolle, litt som et partipolitisk ungdomssmøte.
Kos deg.

3 kommentarer til «Dagboka 13. desember, 2012»

Legg igjen en kommentar