Dagboka tirsdag 11. desember, 2012

VPN sliter fortsatt, og dagens dagbok kommer fortsatt fra Tokyo, nærmere bestemt Fuchinobe og er fortsatt inneklemt mellom to møter. Men vi ser at det endelig har begynt å komme et par trenerrykter i vårt fravær. Slapp av, hverken du eller vi har gått glipp av stort ennå. Blant skjønner vi at mens vi satt … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 11. desember, 2012»

VPN sliter fortsatt, og dagens dagbok kommer fortsatt fra Tokyo, nærmere bestemt Fuchinobe og er fortsatt inneklemt mellom to møter. Men vi ser at det endelig har begynt å komme et par trenerrykter i vårt fravær. Slapp av, hverken du eller vi har gått glipp av stort ennå.

Blant skjønner vi at mens vi satt på flyet sist uke så ble Dennis Bergkamp, av alle, lansert som trener. De tenker tydeligvis stort på Valle i forbindelse med hyringen, og det er bra. I dag kommer et rykte som er mye mindre overraskende, men kanskje noe mer realistisk. Med andre ord at det foregår samtaler mellom Per Mathias Høgmo og Vålerenga, han skal kunne være i stand til å både trene Vålerenga og skrive dr. grad samtidig.

Fra en som tidvis har jobb som veileder for PhD-studenter må jeg si jeg er skeptisk til akkurat det, i hvert fall dersom Høgmo mener alvor med å bli ferdig noen gang, men la gå. Kan tenkes jeg hadde latt ham ta akkurat den jobben om han var min student, for å si det sånn.

Åge Petter Christiansen er taus som graven.

– Status er at vi holder på. Og at vi ikke har det travelt, sier Christiansen.

Det han vil si er følgende: «Det jeg kan si er at ingen trener blir klar denne uken».

Så, så vet vi det.

5 kommentarer til «Dagboka tirsdag 11. desember, 2012»

Legg igjen en kommentar