Julegrantenning på Jordal

Vålerenga ishockey har laget en begivenhetsrik adventskalender. At luke to skulle inneholde 5-3 tap mot Tønsberg vikings første søndagen i advent overrasket de fleste.  Kort oppsummert ville Tønsberg langt mer enn Vålerenga denne kalde desemberdagen. Hjemmelagets spillere virket rett og slett tunge i beina og lite motiverte i taklingene. Etter et skremmeskudd tidlig i første … Fortsett å lese «Julegrantenning på Jordal»

Vålerenga ishockey har laget en begivenhetsrik adventskalender. At luke to skulle inneholde 5-3 tap mot Tønsberg vikings første søndagen i advent overrasket de fleste. 

Anders Hilt Jørgensen

Kort oppsummert ville Tønsberg langt mer enn Vålerenga denne kalde desemberdagen. Hjemmelagets spillere virket rett og slett tunge i beina og lite motiverte i taklingene. Etter et skremmeskudd tidlig i første periode tok Tønsberg over med en scoring. Deretter handlet lite om Oslolaget. Kampen gikk til halvspilt tredjeperiode med 1-5 på scoringstavla før Vålerenga våkner og tar tak.

Mye nesten for Vålerenga denne kvelden

Da reduserer Vålerengas Morten Ask til 2-5 og mange begynner å se på seg opphenting av typen vi var vitne til i Hockeydown. Riktignok ønsker GET-ligaens poengkonge, Justin Donati, å markere seg litt også denne gangen. Hans 3-5 scoring to minutter før slutt er allikevel i seneste laget og Tønsberg får en flott kjøretur tilbake til Vestfold.

Fler bilder fra kampen finner du her.

En kommentar til «Julegrantenning på Jordal»

Legg igjen en kommentar