Dagboka fredag 30. november, 2012

Det er en stadig og høylytt aktivitet blant og hos norske trenere for tiden, på godt, vondt og uten at vi blir så mye klokere av det. Men vi kan viderebringe gladnyheten at Telenor har forlenget som Vålerengasponsor. Trenernytt Ved første øyekast på VG Nett ser vi at Tom Nordlie, en mann som uten tvil … Fortsett å lese «Dagboka fredag 30. november, 2012»

Det er en stadig og høylytt aktivitet blant og hos norske trenere for tiden, på godt, vondt og uten at vi blir så mye klokere av det. Men vi kan viderebringe gladnyheten at Telenor har forlenget som Vålerengasponsor.

Trenernytt

Ved første øyekast på VG Nett ser vi at Tom Nordlie, en mann som uten tvil står på Klanens «Nei takk»-liste, kanskje muligens er på vei til Bodø/Glimt. Han skal bare «sjekke med familien først». Greit nok, så slipper vi å bekymre oss mer for det.

Men det er mer for den som leter desperat etter teblader å tolke.

For eksempel at Branns utviklingssjef Lars Bakkerud blir trener i Fredrikstad. Ikke det at vi på noen som helst måte trodde han var på vei til Vålerenga, men det er liksom greit å vite at folk i treneryrket etter hvert finner hyllen sin for neste år. Da kan det ikke drøye alt for lenge før det samme skjer i Vålerenga, kan det?

En som antagelig har format til å trene Vålerenga, Ståle Solbakken, er i stadig hardere vær i Wolverhampton: I natt ble bilen hans ramponert, det vil si at maling ble helt ut over det hele, uten tvil for å markere misnøye med formen til Wolves. Verdt å følge med på den karrieren der, selv om vi neppe tror Solbakken tar retretten retning Vålerenga, eller at vi har noe spesielt ønske om å se ham i klubben.

En som er i klubben, André Bergdølmo, har også problemer som må meldes politiet. Det har vært innbrudd i boligen hans og det meste av det som fantes av elektronikk har forsvunnet.

– Jeg er på Dovre og har ikke helt oversikt, men det er alt av verdier. Alle TV-er, stereoanlegg og PC-er er borte. Det er frykelig surt, sier Bergdølmo til Indre.no.

– Jeg håper de fleste minnnene er igjen. Jeg har back up på det meste av det som ligger på kameraer og datamskiner, men noe er sikkert mistet, fortsetter toppspillerutvikleren til avisen.

Sorry, men med unntak av at Aftenposten hevder «Kjetil Andre Rekdal» er den nordmannen som har tatt flest verdenscupseire i alpint, var det alt vi kunne finne om mulige potensielle Vålerengatrenere denne fredagen.

Telenor fornyer

Telenor er et norsk statlig selskap som best av alt synes om å pleie kontakter med usbekisk mafia. Det viser seg at det også har en skinnende hvit side: vif.no melder at telenfon- og kommunikasjonsfirmaet har fornyet sponsorkontrakten med Vålerenga. All ære til Telenor for det. Dermed fornyer de rollen som samarbeidspartner av Vålerenga Fotball. Det er en avtale som allerede har gått i åtte år.

Denne uken signerte partene en forlengelse av avtalen, som er i millionklassen, med ytterligere tre år, skriver vif.no.

– Det er viktig for Telenor at vi har en geografisk spredning i sponsingen vår innenfor fotballen. For oss er Vålerenga det naturlige valget sentralt og det er helt naturlig for oss å fortsette samarbeidet som har fungert utmerket i flere år, sier Bjørn Ivar Moen, leder av Telenor Bedrift.

Ytterlige detaljer kan man finne hos vif.no.

3 kommentarer til «Dagboka fredag 30. november, 2012»

  1. ; sollied sliter visst med såpass mye utenomsportslig at han neppe trener noen som helst i nærmeste fremtid… og mht rekdal, sist han trente enga gjespet jeg meg gjennom både cup- og serie! en ting er resultater, en annen er destruktiv fotball og statistikk fremfor hjertet utenpå drakta! jeg vil ha en ny mann… en lokal helt; bengt eriksen, tom henning hovi eller deromkring 🙂

Legg igjen en kommentar