Klubben i mitt hjerte – siste frist klokka 12:00

Idag går fristen for å stemme på «Klubben i mitt hjerte» ut. Frem til 12:00 kan du stemme som en gal. Siden vi vet hva klubben i ditt hjerte er viser vi deg her veien for å stemme. Hvorfor du skal stemme? Det handler om penger. Masse penger. Gjør din plikt, krev din rett!  Ved … Fortsett å lese «Klubben i mitt hjerte – siste frist klokka 12:00»

Idag går fristen for å stemme på «Klubben i mitt hjerte» ut. Frem til 12:00 kan du stemme som en gal. Siden vi vet hva klubben i ditt hjerte er viser vi deg her veien for å stemme. Hvorfor du skal stemme? Det handler om penger. Masse penger. Gjør din plikt, krev din rett! 

Ved å følge lenkene kommer du rett til Dagbladets sider for å avlevere stemme:

Vålerenga fotball

Vålerenga ishockey elite

Vålerenga ishockey

Vålerenga amerikansk fotball

Vålerenga basket

Vålerenga fotball

Vålerenga håndball

Vålerenga innebandy klubb

Vålerenga ski

 OBS: Man kan stemme på alle klubbens lag!

Legg igjen en kommentar