Dagboka mandag 3. desember, 2012

Hverken Ståle Solbakken eller Henning Berg får sparken etter denne helgens resultater og de kan dermed sjangle videre en uke uten mas om ny jobb. Hangle og gå gjør det det også i VPN-redaksjonen, som ikke akkurat renner over av nyheter. Sesongkortsalg Men det betyr ikke at dette er en dag uten Vålerenga. For selv … Fortsett å lese «Dagboka mandag 3. desember, 2012»

Hverken Ståle Solbakken eller Henning Berg får sparken etter denne helgens resultater og de kan dermed sjangle videre en uke uten mas om ny jobb. Hangle og gå gjør det det også i VPN-redaksjonen, som ikke akkurat renner over av nyheter.

Sesongkortsalg

Men det betyr ikke at dette er en dag uten Vålerenga. For selv om det er bikkjekaldt i Oslo og våren kan virke langt unna, så burde sesongkortet fornyes, og det helst før 31/12. På vif.no leser vi nemlig at sesonkortsalget starter i dag. I den artikkelen finner man all den informasjon en kunne ønske seg, ikke minst gode grunner til å orge sesongkort. Vi tipper at våre lesere allerede har skjønt akkurat det poenget der og limer derfor kun inn den informasjonen vi tror er aller nyttigst:

For de som har stått på felt 227-228-229: Alle som har hatt sesongkort på disse feltene i Bendit-svingen og som er medlem av Klanen eller klubben får ikke kortet sitt fornyet i systemet siden Bendit-svingen er stengt i 2013 på grunn av ombygging. Alle som har hatt sesongkort her henvises til å kjøpe sesongkort på Vestbredden, unummerert felt 105 og 106. Her er det 1152 tilgjengelige plasser.

Sesongkortene kan kjøpes i Sjappa på Oslo S eller på web. Link til sesongkortsalget på web blir lagt ut på vif-fotball.no mandag.

Til de som har stått på de samme feltene men som ikke er medlem av Klanen eller klubben, skal dere kjøpe sesongkort på felt 107 (der Miniklanen stod i 2012). Disse sesongkortene kan kun kjøpes i Sjappa på Oslo S og er forbeholdt stående, syngende supportere.

Vestbredden? Hvis alle dine e-postdata stemmer vil du få en e-post om fornyelse mandag som gjør at du enkelt kan fornye kortet ditt via Billettservice. Får du ikke e-post og hadde fast plass i 2012 må du ta turen til Sjappa på Oslo S for å fornye plassen din. Fornyelsen må skje innen 31. desember 2012. Husk også å oppdatere din kontaktinformasjon.

Priser: Ved fornyelse innen 31. desember 2012: kr. 1713,- Uten sesongkort i 2012 eller fornyelse fra 1. januar 2013: kr. 2013,-

Overhodet ingen grunn til å nøle med andre ord.

2 kommentarer til «Dagboka mandag 3. desember, 2012»

Legg igjen en kommentar