Dagboka onsdag 28. november, 2012

Mere mas om Kjetil Rekdal, mens Ståle Solbakken lever på lånt tid etter at Wolves tapte 0-1 for Millwall. Det er vel omtrent slik det norske fotballmediebildet kan oppsummeres for tiden. Trener I følge Aftenposten så jobbet Vålerenga med en rangert «short list» som inneholdt Morten Wieghorst, Per-Mathias Høgmo, Ronny Deila «og en til». Avisen … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 28. november, 2012»

Mere mas om Kjetil Rekdal, mens Ståle Solbakken lever på lånt tid etter at Wolves tapte 0-1 for Millwall. Det er vel omtrent slik det norske fotballmediebildet kan oppsummeres for tiden.

Trener

I følge Aftenposten så jobbet Vålerenga med en rangert «short list» som inneholdt Morten Wieghorst, Per-Mathias Høgmo, Ronny Deila «og en til». Avisen skriver videre at to personer fra denne listen er byttet ut (Deila og Høgmo?) med andre, og at man dermed fortsatt står igjen med en tre-fire navn. Vi hadde vært overrasket om ikke Kjetil Rekdal er blant disse.

– Vi har en liste over trenere vi ikke ønsker, og Kjetil er ikke på den listen, sier Christian Kjellsen om Klanens holdning. Han fortsetter – Det som taler for er at han kjenner klubben. Han har hatt suksess her. Mange lengter tilbake til det. Det som taler imot er at han er en omstridt og sær type.

Og de som ikke tror på det burde ta en titt på dagens VG Nett som har hele fire-fem artikler alle med tema Rekdal: En. – Ser ingen grunn til å skyte med brannfakler. To. Hoff: – Rekdal kom med personangrep. Tre. – Var uenige om det meste. Fire. AaFK-kapteinen mener Rekdal var for negativ. Og fem. Kjetil Rekdal felt av spillerkritikk. Stakkars Ståle Solbakken må greie seg med skarve to. En. Solbakken: Vi var elendige de siste 45 minuttene. To. – Nå står vi med møkk til knærne.

Styreleder Åge-Petter Christiansen har med andre ord ikke akkurat noen lett eller behagelig jobb framover. Men det virker som om man har tenkt å gå grundig til verks med et detaljert sett kriterier.

– Vi har sagt tidligere at vi håper å ha på plass ny trener før juleferien, men samtidig ønsker vi heller å få på plass rett mann enn at han er her til en gitt dato. Men vi ønsker selvfølgelig at han kan være med fra dag én i oppkjøringen til neste sesong, sier Christiansen til vif.no. Han fortsetter.

– Samtidig har vi dyktige medarbeidere i støtteapparatet som har tatt seg av planleggingen av perioden etter nyttår slik at en ny mann kan komme rett inn og starte arbeidet med å utvikle spillergruppa i Vålerenga. Vi har mange dyktige spillere som dessverre ikke har fått ut sitt hele potensiale den siste sesongen, og vi ser fram til at vår nye trener skal utvikle både det fysiske og mentale til at Vålerenga igjen skal være med å kjempe i toppen av norsk fotball.

Vi tolker dette dithen at Vålerenga neppe har noen trener før jul, men håper vi tar feil: Det er vel ingen grunn til å ødelegge 2013 alt nå. Forsesongen er utrolig viktig, spesielt for en gjeng Vålerengaspillere som tydelig viste tegn på manglende treningsgrunnlag i sesongen som nettopp er avsluttet (når spilte Vålerenga sist en kamp med to gode omganger?).

Bohemen…

…kjører ikke sportsquiz i dag – kun PL bonanza, mens Aftenposten skriver at Kjetil Rekdal skal stikke innom i forbindelse med en boklansering.

Legg igjen en kommentar