Jubel i jubileumssesongen!

Det Jarle Teigøy ikke veit om Vålerenga, er ikke verdt å vite, men det er fortid og historie som er feltet hans. Er han like god på framtid? I så fall har vi mye å glede oss til i neste år. Redaktøren i Vålerenggutten, Jarle Teigøy, har skrevet en sak om hva han tipper jubileumssesongen … Fortsett å lese «Jubel i jubileumssesongen!»

Det Jarle Teigøy ikke veit om Vålerenga, er ikke verdt å vite, men det er fortid og historie som er feltet hans. Er han like god på framtid? I så fall har vi mye å glede oss til i neste år.

Redaktøren i Vålerenggutten, Jarle Teigøy, har skrevet en sak om hva han tipper jubileumssesongen vil gi oss. Men siden bladet allerede var smekkfullt ved deadline, henvendte han seg til VPN for å få tankene ut til folket.

Han skriver i e-posten til oss at det har vært alt for mye negativitet rundt Vålerenga, underforstått Vålerenga Fotball. For det er jo rart med det, det er herrefotballen som må ha suksess for at vi skal føle oss komfortable (i hvert fall for de fleste supporterne). Men vi må huske på at vi har noen fantastiske iskrigere som virkelig gir oss høye forhåpninger til jubileumsåret.

I hvilke idretter er det størst mulighet for å ta et serie- og NM-gull neste år?

Jeg har sett på situasjonen en drøy måned før jubileumsåret ringes inn og har,og har funnet ut at vi i hvert fall runder Vålerengas 50. NM gull i jubileumssesongen. Det sørger våre kvinnelige iskrigere for. Det betyr at klubben i gjennomsnitt har tatt et NM-gull hvert andre år i sin levetid! Vi er for øvrig allerede den klubben i landet som har flest Norgesmesterskap i lagidretter.

Her er mine tips med rangering i forhold til hvor sikker undertegnede er.

  1. Ishockey damer. Seriegull. VIF er regjerende serie- og Norges-mestere. Jentene er pr i dag suverene i serien og mye skal gå feil om de ikke vinner.
  2. Ishockey damer. NM-gull. Seriemesterne er klare for NM-sluttspill som spilles i mars. Vår største utfordrer, Sparta Sarpsborg, har blitt slått av oss i serien. Jentene vil ta sitt 11. NM og 10. kongepokal garantert og klarer Vålerengas 50. NM gull.
  3. Ishockey menn. Seriegull. Vi har hatt en utrolig god seriestart, langt over hva vi forventet, og derfor klarer Shampos mannskap å dra inn iskrigernes 28. seriemesterskap. Vi pleier bare å bli bedre og bedre utover i sesongen. Tenk at vi har vært sammenhengende i eliteserien siden 1955. Verdensrekord?
  4. Ishockey menn. NM-gull. Gutta gir litt ekstra i sluttspillet i jubileumssesongen og da er det bare å innkassere vår 27. kongepokal på Jordal Amfi. Jeg gleder meg til finalen mot enten Lørenskog eller Stavanger…
  5. Fotball menn. Bronse. Tror det blir hardt å innkassere noe gull, men en medalje må det jo bli. Er det ikke nesten alltid slik at lag som bytter trener får en umiddelbar opptur?
  6. Fotball menn. NM-gull. Vi sliter oss gjennom nåløyene i 2. og 3. runde, og vips så er vi i finalen. Tenk at vi gjentar supporter-toget fra Bislett til Ullevaal og liksågodt slår bønda i finalen. Kan det bli en bedre avslutning på 2013 enn å ta vårt 5. NM-gull i fotball?

Jeg tipper altså at alle våre lag som er i toppserien, unntatt fotballjentene, tar medalje i jubileums-sesongen. Fotballjentene tipper jeg på 5. plass.

Følg med på Jordal og Ullevaal neste år!

Legg igjen en kommentar