Dagboka fredag 23. november 2012

I rein panikk tok vi en spansk en i dag… Barcelona I had this perfect dream This dream was me and you I want all the world to see A miracle sensation My guide and inspiration Now my dream is slowly coming true Freddie Mercury To avsatte vålerengatrenere er uenige i om Barcelona har lært … Fortsett å lese «Dagboka fredag 23. november 2012»

I rein panikk tok vi en spansk en i dag…

Barcelona
I had this perfect dream
This dream was me and you
I want all the world to see
A miracle sensation
My guide and inspiration
Now my dream is slowly coming true

Freddie Mercury

To avsatte vålerengatrenere er uenige i om Barcelona har lært noe av Vålerenga eller ikke.

VPN kan ikke skjønne annet enn at Barcelona kopierte Vålerengas torpedofotball selv om det tok tid før systemet satt; først i sesongen 2011/2012 klarte de å kopiere sølvmedaljen til Vålerenga.

Panikkangst
VGs flunkende nye sportsbilag har hovedvekt på en gammel sak, nemlig Stengel-gate, Gunnarsson-saken eller hva man mer eller mindre uriktig har funnet på å kalle den. For de som ønsker en kort og konsis oversikt over hva som har hendt og hvor saken står før rettsaken begynner, er de rosa sidene en ålreit ting. For de som kun er interessert i nye kjensgjerninger, er det også litt å hente. Men det er klart at de største vinnerne er de som for alvor bryr seg om helsa til Inger Britt. VG bruker overskriften Panikkangst uten å fordype seg i hvordan Stabæk-guruen egentlig hadde det den skjebnesvangre kvelden i Katalonia:

Panikkangst for oss vanlige folk.
Big Man Going Down

Visste du for eksempel at Inger Britt Jensen svettet, skalv og hadde hjertebank på et hotellrom i Barcelona kvelden 13. oktober i fjor?

Eller at han følte seg svimmel, hadde kvelningsfornemmelser, brystsmerter og kanskje også nummenhet, stikking eller prikking i den store kroppen som vekselvis ble herjet av hetebølger og kuldegysninger?

Og ikke minst:

Selve derealisasjonen eller depersonaliseringen som førte til at Inger Britt fikk følelsen av å miste kontakten med virkeligheten rundt seg og på en måte ble trukket inn i sitt eget hode…

Nå snakker vi panikkangst. (Medisinsk kilde: lifechange.vgb.no)

I denne tilstanden klarte likevel Inger Britt å sende en lang og forståelig sms om løgn og tjuveri og forslag til åssen Erik Loe skulle takle media og andre snushaner.

Vi gratulerer VG med de nye rosa sidene der overskriftene har blitt enda verre enn før.

Her er forresten sms-en som dagens rosa papir-VG siterer:

Vi behøver ikke å si at vi stjal og løy, men at vi gjorde en vurdering basert på Stabæks interesser, som vi ser er feil og som vi vil rette opp. Folk tilgir feil som man ordner opp i, men ikke juks som man lyver for å slippe unna med.

Vålerenga i helga
Vålerenga fortsetter seiersmarsjen og møter Lillehammer søndag klokka 17. Flott kamp i Dragens hule på Hamar i går der Vålerenga vant 4-3.

 

Legg igjen en kommentar