Dagboka onsdag 21. november 2012

Selv klubben i vårt hjerte spiller for glisne tribuner. Men i motsetning til resten av fotballnorge har vi både ishockey og innebandy å trøste oss med Årets lag Årets lag er som vanlig Vålerenga, men både VG og Aftenposten har klart å bytte ut ni av heltene våre med spillere fra andre klubber. Kun Lars … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 21. november 2012»

Selv klubben i vårt hjerte spiller for glisne tribuner. Men i motsetning til resten av fotballnorge har vi både ishockey og innebandy å trøste oss med

Årets lag
Årets lag er som vanlig Vålerenga, men både VG og Aftenposten har klart å bytte ut ni av heltene våre med spillere fra andre klubber. Kun Lars Hirschfeld og Mohammed Fellah er igjen av våre. Les mer på klubbens sider

Tomme tribuner
Det er tilskuersvikt i Tippeligaen, det laveste tilskuertall på 9 år. Det vil si enda verre, for før var det reelt antall tilskuere som ble oppgitt. Nå blir vi bare oppgitt over at det digre RIMI-seilet som dekker en fjerdedel av vestbredden blir regna inn i tilskuertallet.

Mange har grubla over årsakene, og dagen i dag er den rette til å gruble videre, det er nemlig verdens filosofidag i dag.

Dessuten er denne november-onsdagen den internasjonale fjernsynsdagen. Kanskje du har regnet deg fram til at TV har noe med publikumsfallet å gjøre? Da har du kommet til neste spørsmål: Øker eller synker interessen for TV-fotball? De tallene ser det ikke ut til at noen bryr seg med å oppgi.

Mange har sagt altfor mye om årsakene. I år hadde vi topp spenning i topp og bunn fra start til mål. Det holdt selvsagt ikke. Fotball er for dyrt.

Les også: Kampen om tribunen (Arve Hjelseth blogg)

 

Klubben i mitt hjerte
Ikke bare trøndere, men hele Norge har mobilisert for de stakkars troillungan sine og Rosenborg har tatt føringa foran Vålerenga i kåringa «Klubben i mitt hjerte». Det må vi gjøre noe med. Her kan du stemme til kl.12.00 fredag 30.nov.

 

Vålerenga i dag

  • Verdenshistoriens siste stoldugnad på felt 228 klokka 17.
    Møt opp ved inngang 3
  • Innebandy Vålerenga – Lillestrøm i Jordal-hallen klokka 20. Det koster en femtilapp, men stiller du i blått kommer du gratis inn. Vålerenga ligger på tredje, to poeng bak serieleder Bækkelaget. Målet er opprykk til eliteserien i jubileumsåret.

Vålerenga i morgen
VIF Support kjører fra Vålerenga vertshus klokka 16. Pris kroner 200. Påmelding til Glenn 95812223. Hvorfor? Jo, det er duka for ny slakt av Storhamar i Hamar OL-Amfi torsdag klokka 1830

Legg igjen en kommentar