Dagboka fredag 16. november 2012

VIF Hockey seiler i medvind mens VIF Fotball tirrer opp supporterne Vålerenga vant 4-3 over Stavanger Oilers. Kampen ble avgjort av Steffen Thoresen omtrent 5 minutter før slutt etter en intens og spennende kamp med merkelige mål og merkelige dommeravgjørelser. Mest frustrerende var at Vålerenga spiller tilnærmet halve andre perioden i overtall uten å utnytte … Fortsett å lese «Dagboka fredag 16. november 2012»

VIF Hockey seiler i medvind mens VIF Fotball tirrer opp supporterne

Ufine oljebønder og merkelige dommere klarte ikke å stoppe landets beste ishockeylag

Vålerenga vant 4-3 over Stavanger Oilers. Kampen ble avgjort av Steffen Thoresen omtrent 5 minutter før slutt etter en intens og spennende kamp med merkelige mål og merkelige dommeravgjørelser. Mest frustrerende var at Vålerenga spiller tilnærmet halve andre perioden i overtall uten å utnytte dette. Detaljene finner du på Klanens sider: Vålerenga vant toppkampen. Bildene finner du her: Vålerenga beseiret ufine Stavanger Oilers

Vi anbefaler alle på det aller varmeste å følge ishockeyfolket vårt som ser ut til å være de eneste i klubben som har oppfattet at det er jubileum i neste år, at det forplikter og at noe ekstraordinært forventes. Her er kampene på Jordal før nyttår:

VIF – Stjernen søndag 18. november kl.17
VIF – Lillehammer søndag 25. november kl.17
VIF – Tønsberg søndag 2. desember kl.17
VIF – Sparta søndag 9. desember kl.17
VIF – Frisk Asker tirsdag 18. desember kl.1830
VIF – Storhamar lørdag 29. desember kl.18

På tribunen i går var Katrhine Kronkvist, Hanne Mellingsæter og Becky Angus fra Vålerengas damelag. I motsetning til herrene, de som får lønn for å spille fotball, nøyde jentene seg med vafler, kaffe og vanlig tribune fremfor VIP og varm middag.

A propos lønn og sånt, Vålerenga Fotball har skrudd opp prisene på sesongkortene neste år for å sikre drifta i jubilumsåret. Infoen om dette er foreløpig kun på folkemunne, men det snakkes om 1913 i VG-svingen og 2013 på Vestbredden. Prisstigningen er ikke den største de siste 10 åra, men tidligere var prisen holdt kunstig lav. Selv om økningen kan regnes til å være lav om man legger godvilja til, er dette uansett feil tidspunkt å øke prisen selv om det bare skulle være på 1 krone.

Vi fant disse opplysningene på Facebook, skrevet av tidligere leder i EngaTifo, Erling Rostvåg. Han skriver videre:

Til neste år skal vi flytte til den kanskje beste tifo-tribunen i landet. Dette betyr en eventyrlig mulighet til å lage bl.a. sjukt fete mosaikker. Vi er mange krefter som er keen på å gjøre en ekstraordinær innsats inn mot jubileumssesongen.

Bra tifo trenger folk på tribunen. 2000 spenn for et sesongkort er høl i huet. På få år har det gått fra å være noe som svir en del i lommeboka til å bli en investering. Dette bidrar ikke til flere folk. Døvt at klubben saboterer muligheten for en minneverdig jubileumssesong på tifofronten.

Om Vålerenga mener alvor med å få publikum tilbake på tribunen er ikke prisøkningen et særlig lurt trekk, men det som har tirra opp supporterne mest, er styrets artikkel på klubbens sider:

– For en gjeng med bønder

Vi liker dårlig at styret på et vis sier at Bredden er stas, Gaza er søppel. Å rangere supporterne på dette viset er ugreit, særlig med tanke på hvor mange som står i svingen som ikke var involvert i regelbruddene og ulovlighetene. Men ellers? Styret har jo et poeng. Forholdet mellom klubb og supportere er avhengig av tillit. Som regel har vi god grunn til å være skeptiske, men her er det tribunefolket som svikter tilliten.

A propos tribune og svikt. Supporternes tro på at kombinasjonen Vålerenga og Stavanger en søkkvåt novemberkveld er verdt bryet, er bortimot null. For første gang på snart tjue år er det ingen organisert tur til bortekamp. Verken klansbuss eller private busser ruller.

Styre og stell i klubben ser ikke ut til å ha tatt denne alvorlige svikten i interesse og engasjement hos supporterne inn over seg.

Ha en god helg foran TV-skjermen

4 kommentarer til «Dagboka fredag 16. november 2012»

Legg igjen en kommentar