Dagboka torsdag 15. november 2012

Møteplikt på Jordal i dag og litt fotball på godt og vondt  – Alltid no’ godt fra Vålerenga Sånn sa Moa det til Aftenposten etter landskampen mot Ungarn i går. Alle er imponert over Håvard Nielsens landslagsdebut og vi begynte faktisk også å like Drillos igjen, ikke minst på grunn av satsinga på yngre krefter, … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 15. november 2012»

Møteplikt på Jordal i dag og litt fotball på godt og vondt 

– Alltid no’ godt fra Vålerenga
Sånn sa Moa det til Aftenposten etter landskampen mot Ungarn i går. Alle er imponert over Håvard Nielsens landslagsdebut og vi begynte faktisk også å like Drillos igjen, ikke minst på grunn av satsinga på yngre krefter, en satsing som så langt ser vellykket ut. Når det går an på landslaget burde det være muligheter på Vålerenga også; vi gleder oss til en ny giv med ny trener som er villig til å gi Vålerengas egne unggutter sjansen selv om det ikke gir gull på første forsøk.

Alltid no’ dritt fra lillestrøm

Gay Army-medlem Sead Ramovic

Sead Ramovic prøver seg med en LommemAnnan light på Bojan. For en dust!

Vålerenga i dag
Stavanger Oilers møter serielederne på Jordal Amfi klokka 1830. Møteplikt.

 

 

4 kommentarer til «Dagboka torsdag 15. november 2012»

Legg igjen en kommentar