Dagboka onsdag 14. november 2012

I dag koker vi suppe på en speaker eller to Were at the best place around, But some stupid with a flare gun, Burned the place to the ground. Smoke on the water and fire in the sky. Smoke on the water… Deep Purple Vi gir ikke helt slipp på ildfesten søndag, det dukker stadig … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 14. november 2012»

I dag koker vi suppe på en speaker eller to

Were at the best place around,
But some stupid with a flare gun,
Burned the place to the ground.
Smoke on the water and fire in the sky.
Smoke on the water…

Deep Purple

Vi gir ikke helt slipp på ildfesten søndag, det dukker stadig vekk opp nye detaljer som er verdt en kommentar. Nei, vi tenker ikke på securitasvaktene som kom i klammeri med bøller på T-banestasjonen etter kampen. Heller ikke tilstandene på Champs før avspark der «noen kunne blitt drept» har vi i tankene. Disse hendelsene tar pressen seg godt eller dårlig nok av uten innblanding fra VPN.

Nei, det vi har hekta oss i er påstandene om mulig bevisst og kreativt akkompagnement fra arrangørens side da det røyk som verst før kampstart. Mange er det som er helt sikre i sin sak; det var tonene fra Smoke On The Water de hørte innimellom knallskudd og røykskyer på regnvåte Ullevaal søndag kveld.

– Var tonefølget et bevisst valg?, spør vi Knut Speaker’n Hoffsengen i håp om at han vil innrømme at han prøvde å fyre oppunder stemninga.

– Nei, stemmen er min, musikken er fra tekniker på Ullevaal Stadion. Jeg tror dog ikke at det var tilsiktet at den låta kom. Jeg hørte han spilte mye Deep Purple før kamp… så i alt kaoset kan det være mulig at det kom noen strofer, svarer speaker’n på Ullevaal

Det var egentlig godt å høre, for hva hadde vel skjedd om han hadde boltra seg aldeles med Adeles Set Fire To The Rain eller Platters-plata Smoke Gets In Your Eyes? Kanskje hadde det gått like gæernt med ham som det gjorde med en oppfinnsom speaker i Skottland i helga.

Om å treffe speaker’n på hodet
World of Sport publiserte en tragisk spikerhistore fra Edinburgh søndag der topplaget Hibernians slo bånnlaget Dundee United 2-1:

Det forventes ikke at speakere er altfor kreative med musikkvalgene sine, så derfor tror du vel at det å spille en plate av det mest berømte bandet i popmusikkens historie ikke vil by på problemer.

Men speakeren på Easter Road endte opp med å miste jobben da han bestemte seg for å spille «Taxman» av Beatles i pausen i Hibernian’s hjemmekamp mot Dundee United i helga.

Sangvalget var et stikk mot Hib’s erkerivaler Hearts som kjemper for sin eksistens og får kroken på døra om de ikke ordner opp i et skattekrav på nesten £ 450.000. Dette ble selvsagt godt mottatt på tribunen, men falt ikke i god jord hos Hibernian-ledelsen som så på stuntet som et såpass grovt overtramp at de valgte å sparke speakeren.

Artikkelen i World of Sport avslutter med at de håper speakeren klarer seg With A Little Help From His Friends og ønsker Hearts lykke til på The Long And Winding Road tilbake til trygg økonomi.

And don’t worry, we’ll Let It Be with the bad Beatles puns now.

Spiker’n i kista på overtid i Asker i går. Tidlig ledelse i første periode, målløst i andre, og i tredje var Vålerenga aleine med keeper noen minutter før slutt, men bomma og så kom utvisningen og Frisk utlikna i overtall og spikra kista i sudden death. I morgendagens kamp mot Oilers på Jordal kan forspranget  krympe inn til ett fattig poeng. Irriterende.

Les mer: Ett poeng i målfattig oppgjør (VIF-hockey)

Vålerenga i dag
Julegavene spikres på Tveita, Tvetenveien 158, mellom klokka 16 og 20 i dag. Sjappelagersalg med topp produkter til bånn priser!

 

 

Legg igjen en kommentar