Dagboka tirsdag 13. november 2012

I dag er det tirsdag og i morgen er det salg Røyken er borte fra Ullevaal, vrakdeler av forvridde seterader ligger som tause vitner om søndagens hendelser. Magi for noen, hærverk for andre. Så får tiden vise om det er dette som skal til for å trekke fler folk til tribunen. Vi tror det ikke. … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 13. november 2012»

I dag er det tirsdag og i morgen er det salg

Røyken er borte fra Ullevaal, vrakdeler av forvridde seterader ligger som tause vitner om søndagens hendelser. Magi for noen, hærverk for andre. Så får tiden vise om det er dette som skal til for å trekke fler folk til tribunen. Vi tror det ikke.

Sjefen for Kanari-fansen, Kenneth Kvebek, lover opprydding i fuglereiret og det skader ikke med seriøse forsøk på å sile ut bøllene på Bendit heller. Noen få små blir så enormt store når de får fyrstikker i den ene handa og malerkost i den andre. Samhold. Ære. Klubben i mitt hjerte.

Det skal være trygt å gå på kamp. Om det ikke er det har arrangøren skylda, mener Kanari-lederen og sier til TV2 at Vålerenga har sviktet med sine kontroller på vei inn til Ullevaal stadion.

Les også: LSKs supporterleder slakter sikkerheten på Ullevaal (TV2 Sport)

Vi liker svaret fra Vålerengas mediesjef Lasse Vangstein:

– Selv om det kan hende visitasjonen var for dårlig kan ikke vi ta skylda for at noen ønsker å fyre opp ulovlige bluss like lite som det er vår feil at noen i Lillestrøm-svingen ødela 85 stoler på Ullevaal stadion

Uansett venter det bøter og reaksjoner fra NFF. Og for øvrig venter fler og fler med å kjøpe billett til fotballkamper. Når tribunen blir bøllenes arena vinker vi farvel til nye tribuneslitere.

Det var vårt lille tirsdagsbudskap så vi fortsetter like godt med budskapet for morgendagen mens vi er i farta:

Løp og kjøp!

Kjempesalg av vålerengske supportergreier på Tveita. Kun onsdag (i morgen) klokka 16-20. Haugevis av tilbud på Haugerud. Hva med Adidas drakt til kr. 150? Hettejakke Oslos stolthet – ja den med skrift på armen – og mange andre varianter kr. 250. To T-trøyer for én femtilapp og to retrodrakter for tre femtilapper. Tøfler, deodoranter, luer og dametopper. Superbillig ryggsekk for dem som sliter med å få med seg alle godbitene i bærepose. Flere detaljer på Facebook

Vålerenga i dag

Hockey i Asker: Frisk-Vålerenga klokka 18.30

2 kommentarer til «Dagboka tirsdag 13. november 2012»

  1. Bra å se dere ta avstand i fra IDIOTENE som har kommet på kampene våre..
    Anarkister – bøller og venstretotalitære har fått ødelegge alt for lenge, og advarslene jeg og andre har kommet med har tydeligvis blitt ignorert, da får vi sånne tilstander som i går, der folk blir trua av fjotter i finlandshetter, folk med unger går midt i kampen osv, så da får Klanen bestemme seg om dette får fortsette eller ikke…
    Vi VET alle at Svenna & co er venner og kompiser med bøllene, men nå MÅ de faktisk ta et standpunkt…

  2. Jeg skal gå med på at hærverk og faenskap ikke er noe vi ønsker på våre fotballkamper. Men jeg mener også at det må være rom for denne typen "hatkamper" der like mye av kampen vinnes på tribunen som på banen. Det er jo disse kampene som danner motsetningene mellom de ulike lagenes supportere, og det er vel også slik at det der disse kampene som alle vil på – ikke bare for å se fotball men også for å se på ihuga supportere som tar'n helt ut. Så la oss ikke svartmale situasjonen, la oss heller ta med oss det faktum at denne kampen hadde alt som skal til i et hatoppgjør.

Legg igjen en kommentar