Ild rundt vått gress

Ullevaal var ikke et røykfritt stadion denne kvelden og det mest spennende foregikk på tribunen. Vålerenga – Lillestrøm  1-2 (0-1) Tippeligaens nest siste runde – Ullevaal 11.11.12 – 12.075 solgte plasser Hovedpunkter Kampen ble utsatt i et kvarter for at Vålerenga skulle få muligheten til å spille på de andre lagenes resultater i kampen om … Fortsett å lese «Ild rundt vått gress»

Ullevaal var ikke et røykfritt stadion denne kvelden og det mest spennende foregikk på tribunen.

Vålerenga – Lillestrøm  1-2 (0-1)
Tippeligaens nest siste runde – Ullevaal 11.11.12 – 12.075 solgte plasser

Hovedpunkter
Kampen ble utsatt i et kvarter for at Vålerenga skulle få muligheten til å spille på de andre lagenes resultater i kampen om den gjeve åttendeplassen. Gjestene slo opp telt i VG-svingen og benytta anledningen til innendørs grillparty.

Detaljer
Hele settinga var så spesiell og uvirkelig magisk til å være norsk, at det var vanskelig å få med seg noe å skrive hjem om når det gjaldt det sportslige som slett ikke sto i fokus denne kvelden.

Ellers
Vålerenga festet et stadig sterkere grep den første halvtimen, et grep som kulminerte i hurtigtoget Ricketts flotte pasning til Fellah og skuddet hans i stolpen. Så kom kalddusjen.

Knutdtzsånn demper et innlegg på femmeter’n, finter to forsvarere og setter kula i åpent mål.

Stormløp fra Vålerenga rett etter pause. Anene spilles gjennom og skyter mot klovnen Ramovic. Et par fuglunger kløner det til, den ene handser og den andre fikser skåring. Midt i omgangen viser fugla at de kan spelle fotball når de vil; Riise til Helstad som flikker til Knutdtzsånn som sender av gårde et perfekt innlegg til Palmasson i boksen. Faen.

Vi så et Vålerenga som prøvde å blø for drakta, men stort sett fikk vi ikke mye igjen for inngangspenga bortsett fra det utenomsportslige. Nyt  bilder fra kampen her og bilder fra TIFO-arrangementet her.

Spillerbørs Vålerenga

Gudmund T. Kongshavn – 6
Simon Larsen – 4
André Muri – 5
Giancarlo Gonzalez – 4
Benjamin Dahl Hagen – 5
Morten Berre – 4
Bojan Zajic – 6 BB
Ghayas Zahid – 5
Mohammed Fellah – 6
Chuma Anene – 6
Tosiant Ricketts – 5
Innbyttere:
58’ Kamer Qaka – 5
58’ Aaron Samuel – 5
Torgeir Børven – for kort tid

Kampfakta

Mål:
1-0 Erling Knudtzon 32’
1-1 Selvmål Stian Ringstad 46’
2-1 Palmi Rafn Pálmason 67’

Gule kort LSK: Espen Nystuen 9’, Fredrik Stoor 10’ og Mathis Bolly 60’
Gule kort VIF: Mohammed Fellah 23’ og Simon Larsen 40’
Dommertrio: Tom Harald Hagen assistert av Dag Roger Nebben og Magnus Lundberg

Vålerenga 4-3-1-2: Gudmund Taksdal Kongshavn – Simon Larsen, André Muri, Giancarlo Gonzalez, Benjamin Dahl Hagen – Bojan Zajic – Morten Berre, Ghayas Zahid (Kamer Qaka fra 58’) – Mohammed Fellah – Chuma Anene (Torgeir Børven fra 87’), Tosiant Ricketts ( Aaron Samuel fra 58’)

lillestrøm: Ramovic, Stoor, Østli, Nystuen, Ringstad, Pálmason, Riise, Moen, Bolly (Gulbrandsen fra 65’), Knudtzon (Søgård fra 90’), Helstad (Andersson fra 73’)

6 kommentarer til «Ild rundt vått gress»

  1. Vil nok justere den børsen litt, men beste karakter til arrangementet, som var årets øyeblikk. Spektakulær underholdnig i pausen med polti mot høns. O.k. det er ting å kritisere, men på vår side var det meste bra. Måtte pyroeffekter bli fast i innslag.

Legg igjen en kommentar